marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vești triste pentru Bruce Willis! Suferința lui e mai mare decât se credea

Diagnosticat inițial cu afazie, celebrul actor de filme de acțiune e, de fapt, victima unei boli mai severe.

Vești triste pentru Bruce Willis! Suferința lui e mai mare decât se credea
Într-un mesaj publicat pe rețeaua socială Instagram, familia celebrului actor a transmis că este „o ușurare să avem, într-un final, un diagnostic clar“.
 
Actorul Bruce Willis, acum în vârstă de 67 de ani și care a fost diagnosticat inițial cu afazie - care provoacă dificultăți de vorbire - a primit un diagnostic mai specific: demență frontotemporală, cea mai frecventă formă de demență la persoanele sub 60 de ani.

„Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori“, se arată în declarația publică.
 
În final, familia precizează că actorul a încercat să facă față cât de bine a putut. "Bruce a găsit întotdeauna bucurie în toate și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă același lucru. Am fost atât de emoționați de dragostea pe care toată lumea a împărtășit-o pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea, înțelegerea și respectul vostru continuu ne vor permite să îl ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină".


 
Bruce Willis a devenit un nume cunoscut în anii '80 și '90 după ce a jucat în filme de mare success, precum „Die Hard“, „The Sixth Sense“, „Armageddon“ și „Pulp Fiction“. De asemenea, el a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur - câștigând unul pentru „Moonlighting“ - și, de asemenea, la trei premii Emmy, unde a câștigat două.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies