marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sâmbătă seară, Mădălina Ghenea îl seduce pe Jude Law în Dom Hemingway 

A împărţit platoul de filmare cu actorii Jude Law, Demian Bichir, Richard E. Grant, iar partitura sa o plasează în postura obiectului pasiunii.

Sâmbătă seară, Mădălina Ghenea îl seduce pe Jude Law în Dom Hemingway
Mădălina Ghenea este surpriza senzuală din această comedie britanică cu şi despre hoţi în stilul filmelor lui Guy Ritchie: cu umor sec, violenţă, un protagonist carismatic şi un limbaj colorat. 
 
„Dom Hemingway“ (2013) este despre un faimos spărăgător de seifuri care, după ce a stat 12 ani la închisoare pentru că nu a vrut să-și toarne complicii, e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-și lua ce i se cuvine... și încă ceva în plus! Puțin cam ţicnit, dar amuzant, vulgar și periculos, Dom Hemingway (Jude Law) îl ia cu el pe Dickie (Richard E. Grant), partenerul său de infracțiuni, și pornește în căutarea a ceea ce i se datorează pentru că și-a ținut gura închisă și și-a protejat şeful, pe Mr. Fontaine – care acum locuiește în sudul Franței.

 
Mădălina Ghenea este acea femme fatale care sucește mințile bărbaților. Ea este Paolina, iubita lui Mr. Fontaine (Demián Bichir), iar manevrele ei (imorale) vor schimba decisiv cursul vieţii lui Dom Hemingway – de pildă, decide să reia legătura cu fiica lui, Evelyn (Emilia Clarke), pe care nu a mai văzut-o de prea mult timp.


 
Contrar așteptărilor, Mădălina Ghenea a ezitat când regizorul Richard Shepard i-a sugerat că ar fi perfectă pentru rolul Paolinei, femeia fatală a filmului: „Nu e uşor să fii femeie fatală“, spunea ea într-un interviu, înainte de premieră. „Nu vreau să compar acest personaj cu niciun altul, dar am încercat s-o conturez, să-i găsesc esenţa, m-am uitat la multe filme, am observat multe personaje diferite. Nu e deloc uşor. Într-un fel, m-am ataşat de ea. Şi sunt sigur că şi publicul o să facă o pasiune pentru Dom, căci, în pofida felului în care e, nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de el!“.



 
Filmul „Dom Hemingway“ este difuzat la Pro Cinema  sâmbătă de la ora 22:30.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies