marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sfârșitul lumii poate fi mai aproape decât credem

După exterminarea adusă de o epidemie, șansa umanității este o tânără femeie imună.

Sfârșitul lumii poate fi mai aproape decât credem
Într-o lume decimată de varianta Delta a virusului COVID-19, Sarah Street este vânată neîncetat de fanaticul religios Aaron Ramsey, care a supraviețuit miraculos virusului. Aaron o caută pe Sarah pentru că se presupune că ea este imună la virus și ar putea deține astfel cheia unui potențial leac. 
 
Evadând dintr-o tabără de refugiați din Pennsylvania, unde 20 000 de oameni au murit din cauza virusului, împreună cu fratele ei, care se sacrifică pentru a o proteja, Sarah ajunge în casa lui Ben Grant, un fost cartograf FBI devenit supraviețuitor după uciderea tatălui său. 


 

Ben o protejează pe Sarah împotriva lui Aaron și a tâlharilor săi, omorându-i încet pe toți. Cu toate acestea, Sarah dezvăluie în cele din urmă că nu este de fapt imună: ea este purtătoare asimptomatică a virusului. 
 
După ce prezența lui Sarah a infectat tabăra de refugiați, medicii au mințit cu privire la imunitatea ei, în loc să-și recunoască greșeala. Dar probabil că însuși Ben a contractat virusul din cauza contactului său prelungit cu Sarah.


 

Filmul „Imunitate”/„The Survivalist” (2021) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 22:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies