marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Superman va fi tătic! Iubita actorului Henry Cavill așteaptă este însărcinată

Actorul a confirmat că el și logodnica sa, Natalie Viscuso, așteaptă primul lor copil.

Superman va fi tătic! Iubita actorului Henry Cavill așteaptă este însărcinată
Acesta este unul dintre cele mai speciale momente pentru Henry Cavill, pentru că dincolo de realizările sale profesionale constante, pe plan personal a început să trăiască o nouă etapă. Cel care acum este starul filmului „The Ministry of Ungentlemanly Warfare” a fost văzut în New York alături de iubita sa, Natalie Viscuso, care și-a etalat burtica de gravidă în timp ce mergea de mână cu actorul, chiar înainte de a se urca într-o mașină. 
 
Momentul a fost surprins de obiectivul paparazzilor, făcând evidentă viitoarea etapă din viața starului de cinema, care a rupt în sfârșit tăcerea pentru a confirma vestea cea mare, după o perioadă în care a ținut în taină evenimentele din relația sa amoroasă.


 
Prietenos, așa cum obișnuiește să fie în timpul întâlnirilor sale cu presa, Henry Cavill și-a luat câteva minute pentru a discuta cu „Access Hollywood” pe covorul roșu al premierei filmului „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, unde, pe lângă faptul că a vorbit despre participarea sa la film, nu a putut evita ca intervievatorul să-l întrebe despre sarcina iubitei sale, luând ca exemplu modelul său, actorul Henry Golding. „Este un super tată a doi copii, tu ești în top acum, te-a inspirat să-ți dorești să fii părinte?”, l-a întrebat jurnalistul, la un moment dat în conversație.


 

Cu franchețea sa caracteristică, Henry a confirmat că așteaptă primul său copil. „Ei bine, nu el m-a inspirat să o fac... Părinții mei au făcut-o, dar eu sunt foarte încântat de asta. Natalie și cu mine suntem foarte entuziasmați de asta. Și, ei bine, sunt sigur că veți vedea mult mai multe...“, a spus el, încheind discuția cu mulțumiri.
 
Henry Cavill și Natalie sunt împreună din 2021. Un an mai târziu, cei doi și-au făcut debutul ca pereche pe covorul roșu la premiera filmului „Enola Holmes 2”.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies