marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dragoste nebună între Joaquin Phoenix și Lady Gaga în Joker 2

Mult așteptatul trailer a fost dat publicității, iar cei doi sunt protagoniștii unei pătimașe povești de dragoste.

Dragoste nebună între Joaquin Phoenix și Lady Gaga în Joker 2
Joker tocmai și-a găsit o jumătate la fel de nebună ca el. O cheamă Harley Quinn, este o deținută a azilului Arkham și este interpretată de unica Lady Gaga.
 
„Joker 2: Folie à Deux”, este continuarea filmului „Joker”, producție care s-a bucurat de un incredibil succes și care i-a dus lui Joaquin Phoenix un Oscar în 2020 la secțiunea Cel mai bun actor în rol principal. Acesta, vizibil emoționat, a ținut un discurs despre iubirea pentru film și încălzirea globală.
 
Cel de-al doilea film îi aduce pe Joaquin Phoenix și pe Lady Gaga față-n față și, pe lângă chimia dintre ei, regizorul Todd Phillips plusează cu pasaje muzicale. „Am ales-o pe Gaga pentru că este magică”, spune el. „Îmi place să spun că este un film în care muzica este un element esențial. Nu se îndepărtează prea mult de prima parte. Arthur are muzică în el, are har.”




Lady Gaga a mai lucrat cu Todd Phillips la „A Star Is Born”, a cărui producție acesta a semnat-o. Restul distribuției îi include pe Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland și Harry Lawtey.


 
„Joker 2” va avea premiera pe 4 octombrie în cinematografe.

FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies