marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises, 900 de milioane de $ in 33 de zile: a depasit international filmul cu Heath Ledger din 2008

In ciuda tragediei din Aurora, Colorado, The Dark Knight Rises a arata ca si-a meritat tilul de film eveniment al acestei veri. Pelicula a atins in aceasta saptamana pragul de 900 de milioane de $, incasari la nivel global, potrivit celor de la boxofficemojo.com.

The Dark Knight Rises, 900 de milioane de $ in 33 de zile: a depasit international filmul cu Heath Ledger din 2008

GALERIE FOTO: 12 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!

Pentru cei care nu credeau ca era posibil, The Dark Knight Rises a reusit sa depaseasca exceptionalul The Dark Knight din 2008 cu Heath Leadger in rolul Jokerului.

Ultima parte a trilogiei a strans din teritoriile internationale mai mult decat a facut-o al doilea film al seriei in 2008: filmul cu Christian Bale si Tom Hardy a strans 488.600.000 de dolari dinafara Statelor Unite, fata de 469.700.000 cat a realizat The Dark Knight. In box officeul nord american insa lucrurile au stat invers: 533.345.000 $ pentru The Dark Knight fata de 412.665.000 $ cat a adunat The Dark Knight Rises.
 

Pe 27 august The Dark Knight Rises urmeaza sa fie lansat si in China, ceea ce ar putea ridica nivelul incasarilor la 1 miliard de dolari.


Seria “Batman” regizata de Christopher Nolan si-a gasit in aceasta vara deznodamantul, cu episodul final din trilogie: “Cavalerul negru: Legenda renaste” (The Dark Knight Rises). Milionarul Bruce Wayne revine in actiune drept Batman pentru a salva pentru ultima data orasul Gotham. De aceasta data Bane (Tom Hardy) a fost ales principalul adversar al lui Batman "pentru a-l testa pe super erou nu doar fizic, ci si mental" a declarat Nolan.

 

The Dark Knight Rises are in distributie 4 castigatori de Oscar: Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Marion Cotillard si 4 nominalizati la Oscar: Anne Hathaway, Gary Oldman, Tom Conti, Liam Neeson.
 


La capitolul incasari, The Dark Knight Rises ramane al doilea film al anului 2012, in spatele lui The Avengers/Razbunatorii 3D  care are 1,418 miliarde de $, cu aproape 500 de milioane de $ peste pelicula regizata de Christopher Nolan.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies