30 de secrete din spatele ultimului film Twilight: vezi daca se mai intorc Kristen Stewart si Robert Pattinson in cea mai populara franciza

Imaginea Precedenta
Rolul Bellei Swan din cele cinci parti ale francizei “The Twilight Saga” si rolul printesei razboinice Alba ca Zapada din “Snow White and the Huntsman” au propulsat-o pe Kristen Stewart (22 ani) in fruntea clasamentului revistei Forbes al celor mai bine platite actrite in ultimul an.  Kristen Stewart a dezvaluit in cadrul unei conferinte de presa de ce a acceptat rolul Bellei: “Am acceptat roluri asemnatoare mie pentru ca eram mai mica. Am vrut sa explorez lucruri care imi erau clare. Acum am ajuns la faza  la care vreau  mai multa profunzime. Poti sa te sochezi cu rolurile pe care le alegi si asta vreau sa fac.”

Rolul Bellei Swan din cele cinci parti ale francizei “The Twilight Saga” si rolul printesei razboinice Alba ca Zapada din “Snow White and the Huntsman” au propulsat-o pe Kristen Stewart (22 ani) in fruntea clasamentului revistei Forbes al celor mai bine platite actrite in ultimul an. Kristen Stewart a dezvaluit in cadrul unei conferinte de presa de ce a acceptat rolul Bellei: “Am acceptat roluri asemnatoare mie pentru ca eram mai mica. Am vrut sa explorez lucruri care imi erau clare. Acum am ajuns la faza la care vreau mai multa profunzime. Poti sa te sochezi cu rolurile pe care le alegi si asta vreau sa fac.”

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies