30 de secrete din spatele ultimului film Twilight: vezi daca se mai intorc Kristen Stewart si Robert Pattinson in cea mai populara franciza

Imaginea Precedenta
Regizorul Bill Condon a povestit intr-un interviu acordat publicatiei Entertainment Weekly mai multe despre Renesmee si a facut dezvaluiri despre cum a ajuns sa stearga din varianta finala a filmului o scena groteasca.

Regizorul Bill Condon a povestit intr-un interviu acordat publicatiei Entertainment Weekly mai multe despre Renesmee si a facut dezvaluiri despre cum a ajuns sa stearga din varianta finala a filmului o scena groteasca."Renesmee nu este un copil obisnuit, este jumatate-om, jumatate-vampir, asa ca a trebuit sa abordez altfel cresterea ei in film. Initial, am apelat la o papusa mecanica foarte inalta, dar am abandonat ideea. O poreclisem Chucksmee. A fost unul dintre cele mai grotesti lucruri pe care l-am vazut in viata mea. Era un show horror. E o scena in care isi intoarce capul mecanic catre camera si se holba in ea, a fost tulburator si arata grotesc." a spus regizorul.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies