30 de secrete din spatele ultimului film Twilight: vezi daca se mai intorc Kristen Stewart si Robert Pattinson in cea mai populara franciza

Imaginea Precedenta
In Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II  clanurile de vampiri din toata lumea se unesc pentru a-i salva pe indragitii eroi din universul creat de autoarea Stephenie Meyer. Evenimentele din ultimul film se vor concentra pe pericolele care o pandesc pe Renesmee, fetita Bellei si a lui Edward. Familia Cullen reuneste o armata de vampiri pentru a o proteja pe aceasta de clanul Volturi condus de Aro (Michael Sheen) si Jane (Dakota Fanning). 23 de vampiri se unesc sa-i apare pe Bella, Edward si Renesmee. Printre ei se afla si clanul vampirilor din Romania format din Stefan (Guri Weinberg) si Vladimir (Noel Fisher). Acestia se vor implica in lupta impotriva clanului Volturi alaturi de grupul vampirilor irlandezi, egipteni si din Amazon.

In Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II clanurile de vampiri din toata lumea se unesc pentru a-i salva pe indragitii eroi din universul creat de autoarea Stephenie Meyer. Evenimentele din ultimul film se vor concentra pe pericolele care o pandesc pe Renesmee, fetita Bellei si a lui Edward. Familia Cullen reuneste o armata de vampiri pentru a o proteja pe aceasta de clanul Volturi condus de Aro (Michael Sheen) si Jane (Dakota Fanning). 23 de vampiri se unesc sa-i apare pe Bella, Edward si Renesmee. Printre ei se afla si clanul vampirilor din Romania format din Stefan (Guri Weinberg) si Vladimir (Noel Fisher). Acestia se vor implica in lupta impotriva clanului Volturi alaturi de grupul vampirilor irlandezi, egipteni si din Amazon.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies