30 de secrete din spatele ultimului film Twilight: vezi daca se mai intorc Kristen Stewart si Robert Pattinson in cea mai populara franciza

Imaginea Precedenta
E Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II  cu adevarat finalul lui Twilight? In ianuarie 2012 dupa o serie lunga de negocieri incepute inca din 2008, casa de productie Lionsgate a cumparat studiourile Summit Entertainment pentru 412 milioane de dolari iar in tranzactie intra si datoriile pe care acestea din urma le acumulasera - de aproape 500 de milioane de dolari. Summit Entertainment  sunt cunoscute ca studiourile care au lansat franciza de 2.5 miliarde de $ Twilight, in timp ce Lionsgate este conglomeratul care sustine financiar  si franciza Hunger Games. Prin urmare fanii se pot astepta la un reboot al francizei (adica o sa-i vedem pe Bella si Edward inainte ca acestia sa se cunoasca) sau la un serial pe TV.

E Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II cu adevarat finalul lui Twilight? In ianuarie 2012 dupa o serie lunga de negocieri incepute inca din 2008, casa de productie Lionsgate a cumparat studiourile Summit Entertainment pentru 412 milioane de dolari iar in tranzactie intra si datoriile pe care acestea din urma le acumulasera - de aproape 500 de milioane de dolari. Summit Entertainment sunt cunoscute ca studiourile care au lansat franciza de 2.5 miliarde de $ Twilight, in timp ce Lionsgate este conglomeratul care sustine financiar si franciza Hunger Games. Prin urmare fanii se pot astepta la un reboot al francizei (adica o sa-i vedem pe Bella si Edward inainte ca acestia sa se cunoasca) sau la un serial pe TV.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies