marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Wolf of Wall Street, filmul saptamanii in cinematografe: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill si Margot Robbie au facut senzatie la premiera din Londra

The Wolf of Wall Street a avut premiera in Marea Britanie, in Londra, acolo unde au pasit pe covorul rosu vedetele filmului: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill sau Margot Robbie.

The Wolf of Wall Street, filmul saptamanii in cinematografe: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill si Margot Robbie au facut senzatie la premiera din Londra

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera The Wolf of Wall Street

 

Cu 3 zile inainte de Gala Globurilor de Aur a avut loc premiera filmului The Wolf of Wall-Street in Marea Britanie, in Londra. De la gala nu au lipsit vedetele filmului, insa Martin Scorsese nu a fost prezent.

 

Margot Robbie a reusit inca o data sa impresioneze cu o rochie rosu-aprins. Actrita de 23 de ani o joaca in film pe Naomi, care va deveni sotie lui Jordan Belfort, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio. La premiera a avut o aparitie senzationala si vedeta Amy Willerton, care a purtat o rochie lunga, dar transparenta, prin care i se vedea lenjeria intima. Papparazii nu au ratat nici un moment si au fost constant atenti la ea pentru a o poza.

 

 

 

Frumoasa australianca a atras atentia tuturor cu scenele de nuditate din film, insa spune ca s-a gandit mult inainte. Aceasta a recunoscut ca si-a mintit familia despre cat de mult apare goala in filmul lui Martin Scorsese. Actrita apare goala complet, dar si in cateva scene de sex cu totul bizare. "Nuditatea a fost de la inceput o problema pentru familia mea. A trebuit sa mint, le-am zis ca nu exista astfel de scene si orice ar citi, sa nu creada ce spun tabloidele. Apoi, mi-am dat seama ca vor dori sa vada si ei filmul si atunci ce le spun despre acele scene? Am nascocit o poveste si le-am zis ca au folosit CGI si au suprapus capul meu pe corpul altei persoane. Ei nu au nici o treaba cu tehnologia, asa ca m-au crezut imediat." conform Hollywood Reporter.

 

 

Pana la urma actrita a recunoscut ca ea este in acele scene: "Pana la urma am recunoscut, dar le-am zis intai sa citeasca cartea, apoi sa vada filmul. Sper sa nu fiu prin preajma, va fi stanjenitor." a mai povesti la Jimmy Kimmel in emisiune. Actrita declara pentru IndieWire ca "daca e sa faci scene nud, atunci nu exista un regizor mai bun ca Martin Scorsese pentru ca el nu exploateaza nuditatea si nu este niciodata gratuita in filmele sale. In acest caz, Naomi, personajul meu, isi exercita forta asupra Jordan prin sex, asta e arma ei si stie perfect cum s-o foloseasca. E moneda ei de schimb intr-o lume a milionarilor. Ea nu are nimic, trebuie sa ramana cumva in mediul asta. Sa nu credeti ca nu m-am gandit serios inainte sa accept. Traim in epoca internetului, va fi mereu un clip cu mine si scene in slow-motion cu mine dezbracata si asta imi afecteaza si familia. Deci am analizat foarte bine situatia inainte de a accepta."

 

 

The Wolf of Wall-Street a primit deja 2 nominalizari la Globul de Aur  si se anunta un candidat important si la Premiile Oscar.  The Wolf of Wall-Street este iubit de majoritatea criticilor, care au oferit recenzii extraordinare. Unii l-au numit noul Goodfellas, altii spun ca este cea mai buna colaborare dintre cei doi cineasti. Insa au existat si cinefili care s-au declarat dezgustati de portretul decadent al vietii de pe Wall-Street. Leonardo DiCaprio si Jonah Hill au iesit pe rand sa apere filmul, spunand ca  fost inteles gresit: ei nu incurajeaza acest comportant, ci din contra, filmul arata cat de daunatoare este aceasta viata si cat de mult distruge individul. Cu toate astea, experienta lui Scorsese isi spune cuvantul, cineastul nefiind deloc uimit de aceste reactii negative: "Am mai patit asta si la Mean Streets, Raging Bull sau Taxi Driver, filme in care oamenii erau dezgustati de personajul principal. Chiar si cu Goodfellas...unde personajele faceau lucruri groaznice, dar se simteau bine facand-o. Nu am citit comentariile negative, dar cei apropiati mi-au spus despre ce e vorba. Personajul din film intra in inchisoare, iese si continua sa faca tampenii. Si ce trebuie observat aici este factorul cultural si societatea, care ii ofera prilejul de a-si continua comportamentul si chiar-l incurajeaza. Am 71 de ani, faceam filme ca Goodfellas cu 30 de ani in urma, si am vazut transformarea Americii. Valorile sunt acum legate de bani, celelalte valori adevarate nu mai exista. Eu nu am vrut sa le ofer un mesaj educativ spectatorilor, asta ar fi fost prea previzibil" a spus Scorsese intr-un interviu acordat publicatiei Deadline.

 

 

Regizorul a mai mers departe si a dezvaluit care a fost adevaratul scop al filmului sau: "Nu am vrut sa le arat ca problema s-a rezolvat, ci sa vada ca aceasta tara a incurajat acest comportament si ca actiunile astea au un impact in lume, la nivel global. Uitati-va la lumea de la Hollywood, multi au probleme cu alcoolul, droguri, se interneaza in clinici de dezintoxicare, apoi ies si incearca sa isi continue vietile, este deja un ritual banal. Iar cand faci un film despre infractionalitatile lumii financiare, trebuie sa ai fiecare piesa a puzzle-ului. Jordan Belfort a facut inchisoare, chiar daca nu a stat intr-un penitenciar de maxima securitate, nu e placut sa fii in spatele gratiilor. Dar stau si ma intreb, daca te uiti la dezastrul din lume, cine a mers de fapt la inchisoare? Ce sens are sa faci un film despre coruptia financiara intr-un mod conventional? "

 


 

The Wolf of Wall Street se lanseaza si in Romania incepand cu 10 ianuarie 2014.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies