marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise colaboreaza din nou cu regizorul filmului Oblivion: actorul va juca rolul pilotului de Formula 1 Carroll Shelby

Tom Cruise negociaza cu 20th Century Fox distribuirea in rolul campionului Carroll Shelby intr-un nou film despre cursele de Formula 1, o ecranizare dupa bestsellerul "Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans", de A.J. Baime.

Tom Cruise colaboreaza din nou cu regizorul filmului Oblivion: actorul va juca rolul pilotului de Formula 1 Carroll Shelby



Tom Cruise
negociaza cu 20th Century Fox distribuirea in rolul campionului Carroll Shelby, intr-un nou film despre cursele de Formula 1, ecranizare dupa bestsellerul "Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans" de A.J. Baime, potrivitdailymail.co.uk.

Starul din seria "Misiune: Imposibila" este interesat sa joace rolul lui Carroll Shelby, campionul de Formula 1 care a devenit ulterior inginer, desi, conform site-ului thewrap.com, Tom Cruise l-ar putea interpreta in film pe Henry Ford II.
Daca tratativele vor fi duse la bun sfarsit, filmarile la "Go Like Hell" ar putea incepe anul viitor, dupa ce Tom Cruise va termina "Mission: Impossible 5", in regia lui Christopher McQuarrie.

 

Cartea lui A.J. Baime, care va sta la baza filmului, spune povestea adevarata a rivalitatii, din anii 1960, dintre compania americana Ford Motor si constructorul italian de automobile Ferrari, ajunsa la apogeu dupa ce Ford a decis sa concureze impotriva italienilor in circuitul din Le Mans, in 1966.

 

Filmul va fi regizat de Joseph Kosinski, care a mai lucrat cu Tom Cruise pentru productia SF "Oblivion. Planeta uitata" (2013).

 

 


Tom Cruise a mai jucat rolul unui pilot de curse in "Zilele tunetului" (1990), in regia lui Tony Scott, in care interpreteaza rolul lui Cole Trickle, un sportiv extrem de talentat, dar care nu stie sa transforme acest talent in succes.
Recent, Tom Cruise a jucat rolul locotenent-colonelului Bill Cage in SF-ul "Edge Of Tomorrow", in regia lui Doug Liman, film care va fi lansat in cinematografele din Romania pe 30 mai 2014.

 


Tom Cruise, in varsta de 51 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la Hollywood. Pe langa hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies