marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise nu renunta la misiunile de spionaj: starul a confirmat ca se intoarce in Mission Impossible 5

Ethan Hunt a acceptat o noua misiune. Dupa ce Mission Impossible: Ghost Protocol a fost un succes de box office, cu 700 de milioane de dolari incasari la nivel global si a primit recenzii foarte bune din partea criticilor, era de asteptat ca cei de la Paramount sa continue seria filmelor de spionaj. Tom Cruise a confirmat ca revine si in partea a cincea, conform Variety.

Tom Cruise nu renunta la misiunile de spionaj: starul a confirmat ca se intoarce in Mission Impossible 5


Tom Cruise nu renunta la misiunile imposibile. Actorul se intoarce in rolul agentului Ethan Hunt, dar se va implica si ca producator, alaturi de J.J. Abrams. La 50 de ani, actorul a dovedit nu doar ca este un adevarat star de box-office, dar este extrem de curajos si in 2011: in Mission Impossible 4 si-a realizat singur cascadoriile, urcand pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Kalifa in Dubai.

Inca nu se stie cine va regiza noul film din serie, insa primele zvonuri il anunta pe  Christopher McQuarrie, cel care s-a ocupat si de Jack Reacher, filmul de actiun pe care Tom Cruise l-a lansat la inceputul acestui an.

 

In ultimii 2 ani, Tom Cruise s-a reinventat si a demonstrat ca este in continuare unul dintre cele mai puternice staruri de cinema din lume. Dupa Mission Impossible: Ghost Protocol, a lansat comedia musical Rock of Ages, care, chiar daca n-a fost pe gustul criticilor, i-a adus multa mediatizare. Apoi, in acest an a urmat thrillerul Jack Reacher, a adaptare dupa romenele scrise de Lee Childs, iar in aceasta primavara a lansat SF-ul Oblivion, care a fost primit bine de fani, cu incasari de 222 de milioane de dolari.  

 

Urmatoarele filme ale lui Tom Cruise sunt The Man From U.N.C.L.E., un film de spionaj in care are rol principal, si All You Need is Kill, un SF apocaliptic. Ambele filme se vor lansa in 2014.


Mission Impossible: Ghost Protocol a devenit cel mai de succes film din seria lansata in 1996, cu incasari de 700 de milioane de dolari. In total, franciza s-a ridicat la incasari de peste 2 miliarde de $ la nivel global.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies