marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tori Spelling, în brațele unui bărbat care-i seamănă perfect soțului ei

Răsfățata Hollywoodului pare să fi făcut fixație pentru un anumit gen de bărbat, aruncându-se într-o nouă relație cu… sosia soțului ei.

Tori Spelling, în brațele unui bărbat care-i seamănă perfect soțului ei
Despărțită de soțul ei, Dean McDermott (56), cu care are nu mai puțin de 5 copii și o căsnicie de 17 ani, de care a tras cu dinții, Tori Spelling (50) pare să-i fi găsit acestuia un înlocuitor în persoana lui Ryan Cramer, director executiv al unei companii de publicitate.
 
Paparazzii au surprins-o în timp ce se săruta cu Ryan în timpul unei ieșiri în oraș, la doar câteva luni după separarea de Dean, în iunie. Cei doi au luat masa în restaurantul Level 8 din Los Angeles, care s-a încheiat cu un „desert“ luat în văzul tuturor, înainte de-a se urca împreună într-un SUV negru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 
Să fie acesta un răspuns public al lui Tori Spelling dat fostului ei soț, care deja s-a afișat și el cu o altă femeie? Anume cu Lily Calo, de 32 de ani, cu care a fost văzut întâlnindu-se și sărutându-se pe stradă luna trecută?
 
Tot ce-i posibil. Oricum, se pare că Tori rămâne fixată pe un anumit gen de bărbat. Dar sperăm ca acesta să fie mai sincer și să se poarte mai frumos cu ea decât Dean McDermott.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies