marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Veste bună de Sărbători: boala lui Jane Fonda a intrat în remisie

Din fericire, legendara actriță nu mai e nevoită să facă tratamente de chimioterapie.

Veste bună de Sărbători: boala lui Jane Fonda a intrat în remisie
În luna septembrie, actrița și activista Jane Fonda a dat o veste care a șocat miile ei de fani din întreaga lume, aceea că a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin. La momentul anunțului, aceasta începuse deja chimioterapia, care urma să dureze timp de șase luni.
 
În postarea sa emoționantă, actrița a mai spus că este recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-a primit din partea familiei sale și că este norocoasă că această boală are un prognostic bun: este tratabilă și aproximativ 80% dintre cei diagnosticați supraviețuiesc.
 
Cu toate acestea, în luna noiembrie, vedeta în vârstă de 84 de ani a declarat într-un interviu pentru „Entertainment Tonight“ că era conștientă că mai are puțin timp de trăit.
 
Din fericire, astăzi, cea care a câștigat de două ori premiul Oscar surprinde din nou cu o veste foarte bună: cancerul ei este în remisie, cel mai frumos cadou primit de ziua ei – Jane Fonda împlinind 85 de ani pe 21 decembrie.
 
„Săptămâna trecută, oncologul meu mi-a spus că boala meu este în remisie și că pot opri chimioterapia. Mă simt atât de binecuvântată, atât de norocoasă“, a notat ea într-o postare pe Instagram.



 

Fonda a fost recunoscătoare pentru sprijinul și urările de bine pe care le-a primit de la toți cei care o cunosc: „Sunt sigură că asta a influențat vestea bună“, a adăugat ea.
 
Vedeta din filmul „Barbarella“ (1968) a menționat că este deosebit de fericită pentru că primele patru tratamente de chimioterapie au fost destul de ușoare, deoarece s-a simțit doar obosită. Cu toate acestea, ultima ședință de chimioterapie a fost dificilă și a durat două săptămâni.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies