marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Veteranele ecranului Jane Fonda, Lily Tomlin, Rita Moreno și Sally Field la Festivalul Internațional de Film Palm Springs

Cele patru actrițe au fost la premiera filmului lor, „80 for Brady“.

Veteranele ecranului Jane Fonda, Lily Tomlin, Rita Moreno și Sally Field la Festivalul Internațional de Film Palm Springs
Jane Fonda, Lily Tomlin, Rita Moreno, Sally Field și Harry Hamlin au adus un plus de greutate în seara deschiderii Festivalului Internațional de Film de la Palm Springs, care continuă până pe 16 ianuarie.
 
Deși Tom Brady la care se face referire în „80 for Brady“, nu a fost prezent - echipa sa Tampa Bay Buccaneers se va îndrepta în curând spre playoff-ul NFL - „coechipierii“ săi cheie din film au ținut să vorbească despre producătorul debutant care face un cameo în filmul regizorului Kyle Marvin. După un scenariu de Emily Halpern (originară din Boston) și Sarah Haskins, „80 for Brady“ urmărește un grup de prieteni buni care își fac o misiune din a ajunge la Super Bowl și de a-l întâlni pe Tom Brady în timpul a ceea ce se dovedește a fi un meci epic în 2017 pentru echipa sa de atunci, New England Patriots.


 

Chiar și legendara Jane Fonda a declarat că a fost „complet uimită“ de veteranul fundaș, fost soț al manechinului brazilian Gisele Bundchen. „A fost amabil și umil, ceea ce este greu de crezut, având în vedere cât de genial este în ceea ce face, dar este adevărat. A fost, de asemenea, dulce și politicos“, a spus Fonda. „Chiar mi-au tremurat genunchii când a intrat în rulota mea. Sunt înmărmurită de o asemenea abilitate. Atunci când cineva este cel mai bun din lume în ceea ce face, trebuie să onorezi și să respecți acest lucru. Am fost pur și simplu uimită“.

Jane Fonda

 
Veteranele actrițe au făcut senzație pe covorul roșu de la Palm Springs, deși Jane Fonda are 85 de ani, Lily Tomlin 83 ani, Rita Moreno e veteran grupului, la 91 de ani, iar Sally Field are „doar“ 76 de ani.

Rita Moreno are 91 de ani.

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies