marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Top Gun: Maverick“ e mai tare ca „Titanicul“! Cifrele o dovedesc cel mai bine 

Filmul lui Tom Cruise e de neoprit! Remake-ul după filmul din 1986 mai bifează un record, după ce a adunat în box office încasări mai mari decât pelicula lui James Cameron.

Top Gun: Maverick e mai tare ca Titanicul ! Cifrele o dovedesc cel mai bine
Părea că „Titanic“ nu va fi detronat nicicând din topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie. Dar iată că, la 25 de ani de la lansare, un remake – nici măcar un film la debut! – reușește să schimbe această ordine a lucrurilor. 
 
„Top Gun: Maverick“ a devenit, astfel, cel mai de succes film al companiei Paramount.

 „Timp de 110 de ani, Paramount Pictures a produs și distribuit unele dintre cele mai emblematice filme din istoria Hollywoodului, inclusiv clasicul Titanic, care marchează anul acesta a 25-a aniversare“, a declarat Brian Robbins, președintele și CEO-ul Paramount Pictures pentru Box Office Pro. 

 
„«Top Gun: Maverick» este un film fenomenal și suntem atât de mândri să sărbătorim această realizare extraordinară alături de Tom Cruise, de regizori, producători, de ceilalți actori, de echipele noastre de marketing și, desigur, de toți fanii noi și originali Top Gun fără de care această reușită nu ar fi fost posibilă“, a mai spus Robbins.
 
„Top Gun: Maverick“ a devenit, de asemenea, și cel mai de succes film din cariera lui Tom Cruise, dar și cel care i-a adus în conturi peste 100 de milioane de dolari! Nu-i rău, pe final de carieră, dacă se gândește vreun moment să se retragă.

 
În acest moment, „Top Gun: Maverick“ are are 1,283 miliarde de dolari la box office-ul global și este cel mai bun film al anului 2022 la nivel de încasări. Bugetul pentru „Top Gun: Maverick“ a fost de 170 de milioane de dolari, iar în afară de Cruise, în film mai joacă și actorii Miles Teller, Glen Powell, Jon Hamm, Jennifer Connelly și Val Kilmer.
 
FOTO: pagina oficială, Scott Garfield

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies