marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batman versus Superman: Russell Crowe a confirmat ca nu va face parte din distributia celui mai asteptat film cu super eroi

Russell Crowe a dezvaluit ca nu va face parte din super proiectul Batman versus Superman. El l-a jucat pe tatal lui Superman in Man of Steel, insa intr-un interviu acordat recent, actorul australian a spus ca personajul sau nu are ce cauta in noua poveste.

Batman versus Superman: Russell Crowe a confirmat ca nu va face parte din distributia celui mai asteptat film cu super eroi

 Actorul a dezvalui recent celor de la Yahoo! Movies faptul ca nu va juca in cel mai asteptat film cu super eroi.

 

"Nu cred ca ma vor folosi iar. Cred ca vor merge la un alt nivel, alegand un alt mod de infruntare dintre personaje", a declarat actorul, care si-a lansat in cinematografe productia Noah, pentru Huffington Post.

In Man of Steel, Russell Crowe l-a jucat pe Jor-El, tatal lui Superman. Jor-El se muleaza mai bine pe povestea de inceput a lui Superman, iar in continuare va fi vorba de o confruntare directa intre Superman si Batman. Totusi, Crowe si-a exprimat interesul fata de o continuare si anul trecut a publicat un mesaj pe Twitter in care ii intreba pe fani daca ar vrea sa vada o cntinuare a filmului.

Batman versus Superman se va lansa in cinematografe pe 6 mai 2016. Pe langa Ben Affleck si Henry Cavill, in film vor mai juca staruri precum Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne si Jeremy Irons.
 

 

 

 

Man of Steel a fost unul dintre cele mai astepate filme din 2013, dar fanii au fost imapartiti: unii nu l-au primit cu caldura, altii in schimb au fost incantati de noua versiune. Era de asteptat ca un nou film cu super eroi, in care era si Christopher Nolan implicat ca producator, sa genereze discutii.
 

In "Man of Steel", Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?>. Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

 


 

Cateva dintre alegerile regizorului Zack Snyder au creat discutii aprinse in randul fanilor: modul in care se incheie conflictul dintre Superman si Generalul Zod, carnagiul fara mila pe care il fac in timpul luptei cei doi adversari, ba chiar si 3D-ul pe care unii dintre cinefili l-au considerat inutil si fara nici un fel de impact. Cei mai duri critica si cum vor sa extinda povestea in Man of Steel 2, atunci cand Superman se va confrunta cu Batman.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies