marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile cu care s-a facut de rusine Johnny Depp, cel mai bine platit actor din lume in 2010

Cel mai bine platit actor al anului 2010, Johnny Depp, s-a facut de ras dupa ce aseara a fost surprins de papparazzi iesind dintr-un club, abia reusind sa se tina pe picioare. Vizibil ametit de bautura, actorul american a fost nevoit sa se sprijine de prietenul pentru a urca in masina dupa ce s-a impiedicat si a cazut chiar pe Hollywood Boulevard.

Imaginile cu care s-a facut de rusine Johnny Depp, cel mai bine platit actor din lume in 2010

Imaginile, considerate rusinoase pentru un actor de calibrul sau, au ajuns imediat in presa, care n-a ratat ocazia de a-l ironiza, scrie dailymail.

Aseara, starul seriei Piratii din Caraibe, a iesit la un restaurant de lux din cadrul Hotelului Roosvelt din Los Angeles sa ia cina cu un prieten. Se pare ca actorul de 48 de ani s-a distrat de minune.Cand a parasit restaurantul, o multime de fani si papparazzi il asteptau pe actor. Depp a facut un efort sa dea autografe fanilor, dupa care s-a prabusit, dar a fost ajutat sa se ridice de cei cu care venise la restaurant.


Incidentul vine dupa o saptamana destul de grea pentru actor, in care a starnit controverse cu o declaratie in care spunea ca se simte violat atunci cand viata privata ii este invadata de papparazzi.

Depp, unul din cei mai populari actori din lume, a facut aceste comentarii incercand sa arate si partea negativa a celebritatii. Din pacate, declaratia sa nu a facut decat sa atraga reactii negative din partea ONG-urilor si organizatiilor care lupta impotriva violentei si abuzurilor sexuale, care sunt de parere ca nu trebuiau folosite aceste cuvinte din respect pentru adevaratele victime ale abuzurilor fizice.


Insa, cariera lui Depp este impecabila, actorul continuand sa fie pe val si dupa ce a lansat al patrulea film din seria Piratii din Caraibe. Intre mai 2010 si mai 2011, Depp a incasat 50 milioane de dolari, clasandu-se pe locul doi, dupa Leonardo DiCaprio. Insa in 2010, Johnny Depp era cel mai bine platit actor din lume.


Recent, Depp a incheiat filmarile la The Rum Diary, care se va lansa si in Romania incepand cu 25 noiembrie, iar acum filmeaza la Dark Shadows, a opta colaborare cu Tim Burton. In noua productie Johnny Depp este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.

 

Filmul este regizat de Tim Burton, cu care Depp a mai colaborat la Edward Scissorhands, Ed Wood, Sleepy Hollow, Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory, Sweeny Tood: The Demon Barber of Fleet Street si Alice In Wonderland.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies