marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SUPER GALERIE FOTO! Milioane de euro: topul celor mai asteptate nunti ale anului!

Intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna vedetele inca mai cred in casatorie. 2011 se anunta un an fructuos la acest capitol, cu nunti regale, non-conformiste sau pur si simplu controversate.

SUPER GALERIE FOTO! Milioane de euro: topul celor mai asteptate nunti ale anului!


Printul William & Kate Middleton
Numaratoarea inversa a inceput pentru cea mai mare nunta a secolului 21. William, mostenitorul tronului Marii Britanii si logodnica lui, Kate, se apropie, emotionati, de ziua in care o lume intreaga ii va privi cand isi unesc destinele. Will i-a daruit, in momentul in care a cerut-o de sotie, lui Kate inelul de logodna al mamei sale, Diana. Finele lunii aprilie aduce o nunta regala cu peste 1 miliard de martori.

Vivica A. Fox & Omar White
Ea e cu 20 de ani mai in varsta decat el, dar diferenta nu are nicio importanta! Actrita Vivica A. Fox si promotorul clubului ei, BF, Omar White,  s-au logodit  in decembrie dupa ce el i-a daruit un diamant de 8 karate. Frumoasa Vivica are sanse mari sa fie mireasa pana la finele lui 2011.

Natalie Portman & Benjamin Millepied
Filmul care i-a adus Oscarul,Lebada neagra”, i l-a mai adus lui Natalie Portman si pe logodnicul ei, coregraful Benjamin Millepied. Nu doar ca s-au logodit, dar cei doi  vor deveni in acest an si parinti! Cat despre nunta, ea va avea loc probabil in cel mai mare secret, Natalie fiind recunoscuta pentru discretia cu care-si traieste viata.

LeAnn Rimes & Eddie Cibrian
S-au cuplat pe platourile de filmare  in timp ce ambii aveau alti parteneri de viata si au starnit un mare scandal. Au divortat iar in iarna si-au anuntat logodna. Intrebarea este: “va canta LeAnn la nunta ei?”

Ginnifer Goodwin & Joey Kern
Cunoscuta mai ales din serialul marca HBO, “Big Love”, Ginni, cum ii spun apropiatii, si-a gasit jumatatea. Dupa 2 ani de intalniri cei doi s-au decis, in toamna fac nunta. Si va fi una ca-n povesti…

 Hugh Hefner & Crystal Harris

Si ce daca el e suficient de batran si ar putea sa-i fie bunic?! La cei 84 de ani ai sai taticul Playboy, Hugh Hefner, e decis sa-si puna iar pirostriile. Fericita este iubita lui de doi ani de zile, vedeta Playboy Crystal Harris,  care are doar 24 de ani dar il iubeste sincer pe Hugh si e gata sa-i spuna “ Da” in aceasta vara.


Jessica Simpson & Eric Johnson
Dupa o relatie scurta, de doar 5 luni, cantareata de muzica country Jessica Simpson i-a spus “da” frumuselului din NFL, Eric Johnson. Jessica se pregateste de nunta cu dieta si sport si, pentru a se asigura ca nu va mai repeta greselile trecutului, i-a cerut viitorului sot sa semneze un contract prenuptial.

Joe Manganiello & Audra Marie
“Armasarul” din serialul “True Blood“ si-a gasit jumatatea in persoana unei actrite-model, Audra Marie. Atat de indragostit a fost incat a cerut-o de nevasta in timpul vacantei din Italia. Anul acesta urmeaza nunta.

Zoe Saldana & Keith Britton
Dupa 10 ani in care au fost doar iubiti (o viata de om in ani hollywood-ieni), actrita din “Avatar” si iubitul ei, Keith Britton, au confirmat ca-si fac planuri de nunta. Asa ca  sa inceapa trucurile cu ceva albastru, ceva de imprumutat…

Christina Applegate & Martyn LeNoble
El i-a cerut mana de Ziua Indragostitilor, ea a zis da. Christina si basistul trupei Pyros, Keith Britton, se casatoresc in acest an si promit ca vor avea o nunta nonconformista.

Jane Krakowski & Robert Godley
Cunoscuta mai ales din serialele de comedie Jane nu glumeste deloc cand vine vorba de casatorie! Ea este foarte serioasa cand spune ca se va casatori cu Robert Godley. Jane e fericita si-si doreste sa fie o mireasa superba in ziua nuntii ei.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies