Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

Imaginea Precedenta
8. Jumper (2008): scenograful a fost lovit mortal de un perete de gheata  In timpul filmarilor thrillerului SF cu Samuel Jackson in rolul principal, scenograful David Ritchie a fost lovit de bucati de gheata, in timp ce aranja un decor in exterior la temperaturi scazute. Investigatorii au descoperit ca pamantul si nisipul inghetat de pe peretele exterios a cazut cand se demonta decorul. Ritchie a fost strivit. Filmul a continuat, dar a primit critici dure si review-uri slabe.

8. Jumper (2008): scenograful a fost lovit mortal de un perete de gheata In timpul filmarilor thrillerului SF cu Samuel Jackson in rolul principal, scenograful David Ritchie a fost lovit de bucati de gheata, in timp ce aranja un decor in exterior la temperaturi scazute. Investigatorii au descoperit ca pamantul si nisipul inghetat de pe peretele exterios a cazut cand se demonta decorul. Ritchie a fost strivit. Filmul a continuat, dar a primit critici dure si review-uri slabe.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies