Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

Imaginea Precedenta
5. Top Gun (1986): faimosul film ce-l are cap de afis pe Tom Cruise a fost dedicat lui  Art Scholl. Renumitul pilot in varsta de 53 de ani trebuia sa piloteze avionul din care urma sa se filmeze celebra scena a rasucirii. Cand a urcat nu si-a imaginat ce soarta crunta va avea. In timpul filmarii Scholl a reportat o problema a avionului, dar nu a reusit s-o repare si avionul Pitts S-2 s-a prabusi in Oceanul Pacific in septembrie 1985. Nici Scholl si nici avionul nu au fost recuperati, lasand cauza oficiala a accidentului necunoscuta.

5. Top Gun (1986): faimosul film ce-l are cap de afis pe Tom Cruise a fost dedicat lui Art Scholl. Renumitul pilot in varsta de 53 de ani trebuia sa piloteze avionul din care urma sa se filmeze celebra scena a rasucirii. Cand a urcat nu si-a imaginat ce soarta crunta va avea. In timpul filmarii Scholl a reportat o problema a avionului, dar nu a reusit s-o repare si avionul Pitts S-2 s-a prabusi in Oceanul Pacific in septembrie 1985. Nici Scholl si nici avionul nu au fost recuperati, lasand cauza oficiala a accidentului necunoscuta.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies