Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

Imaginea Precedenta
6. The Final Season (2007): un cameraman ucis in urma prabusirii unui elicopter  Roland Schlotzhauer a murit in timpul filmarii unei parade, secventa din filmul ce are ca tematica baseball-ul. Era cunoscut pentru abilitatea sa de a surprinde cele mai interesante cadre din elicopter, un Bell 206, cand a atins liniile de electricitate. Elicopterul s-a prabusit pe teren, pilotul si producatorul fiind grav raniti. Schlotzhauer si-a pierdut viata.

6. The Final Season (2007): un cameraman ucis in urma prabusirii unui elicopter Roland Schlotzhauer a murit in timpul filmarii unei parade, secventa din filmul ce are ca tematica baseball-ul. Era cunoscut pentru abilitatea sa de a surprinde cele mai interesante cadre din elicopter, un Bell 206, cand a atins liniile de electricitate. Elicopterul s-a prabusit pe teren, pilotul si producatorul fiind grav raniti. Schlotzhauer si-a pierdut viata.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies