Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

Imaginea Precedenta
3. The Crow (1994): Brandon Lee a fost omorat cu un pistol din recuzia, un Magnum 44  E una din cele mai cunoscute povesti de la Hollywood. Intr-una din scenele din film Brandon Lee (fiul lui Bruce Lee) a fost impuscat mortal pe platoul de filmare. Personajul trebuia sa fie impuscat cu gloante oarbe, dar cineva a pus munitie adevarata.  Nu a fost singurul accident de la acest film. In prima zi de filmare, 1 februarie 1993, un dulgher s-a accidentat in timp ce conducea un ascensor foarfeca ce a atins cablurile de inalta tensiune.  Pe 13 martie cateva furtuni au distrus platoul. Ceva mai tarziu un scenograf a descoperit un glont adevarat intr-un pistol din recuzita si un dulgher nervos a intrat cu masina in studio. Un muncitor si-a infipt o surubelnita in palma si un cascador a cazut prin acoperis.  Dupa moartea lui Lee, dubla sa, Chad Stahelski, a incheiat filmul. Au fost folosite efecte speciale pentru a asemana fetele. Imaginile cu moartea lui Lee inca starnesc controverse, unii sustin ca au fost distruse imediat inainte sa fie developate, in timp ce altii sustin ca au fost date familiei actorului. Brandon Lee a fost inmormantat langa tatal sau.

3. The Crow (1994): Brandon Lee a fost omorat cu un pistol din recuzia, un Magnum 44 E una din cele mai cunoscute povesti de la Hollywood. Intr-una din scenele din film Brandon Lee (fiul lui Bruce Lee) a fost impuscat mortal pe platoul de filmare. Personajul trebuia sa fie impuscat cu gloante oarbe, dar cineva a pus munitie adevarata. Nu a fost singurul accident de la acest film. In prima zi de filmare, 1 februarie 1993, un dulgher s-a accidentat in timp ce conducea un ascensor foarfeca ce a atins cablurile de inalta tensiune. Pe 13 martie cateva furtuni au distrus platoul. Ceva mai tarziu un scenograf a descoperit un glont adevarat intr-un pistol din recuzita si un dulgher nervos a intrat cu masina in studio. Un muncitor si-a infipt o surubelnita in palma si un cascador a cazut prin acoperis. Dupa moartea lui Lee, dubla sa, Chad Stahelski, a incheiat filmul. Au fost folosite efecte speciale pentru a asemana fetele. Imaginile cu moartea lui Lee inca starnesc controverse, unii sustin ca au fost distruse imediat inainte sa fie developate, in timp ce altii sustin ca au fost date familiei actorului. Brandon Lee a fost inmormantat langa tatal sau.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies