Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

Imaginea Precedenta
1. The Conqueror (1956): 90 de oameni printre care si John Wayne au murit de cancer din cauza plasarii decorului intr-o zona radioactiva. Din cei 220 de oameni implicati in filmarea situata in apropierea zonei Utah, in 1955, 46 au murit din cauza cancerului, inclusiv John Wayne, Susan Hayward, Agnes Moorehead si regizorul Dick Powell.  Expertii spun ca in circumstante normale, numai 30 ar fi trebuit sa se imbolnaveasca de cancer.  Cauza? Nimeni nu stie cu siguranta, dar multi cred ca este din cauza testelor pentru bomba atomica din Nevada. Producatorul Howard Hughes a platit 12 milioane de dolari pentru toate copiile. Considerand filmul foarte prost, el a refuzat sa-l distribuie. Multi ani a fost singurul care l-a vazut, noapte dupa noapte, in perioada sa paranoica. In 1974 compania Paramount l-a convins si au cazul la invoiala. Acesta a fost ultimul film pe care l-a produs .

1. The Conqueror (1956): 90 de oameni printre care si John Wayne au murit de cancer din cauza plasarii decorului intr-o zona radioactiva. Din cei 220 de oameni implicati in filmarea situata in apropierea zonei Utah, in 1955, 46 au murit din cauza cancerului, inclusiv John Wayne, Susan Hayward, Agnes Moorehead si regizorul Dick Powell. Expertii spun ca in circumstante normale, numai 30 ar fi trebuit sa se imbolnaveasca de cancer. Cauza? Nimeni nu stie cu siguranta, dar multi cred ca este din cauza testelor pentru bomba atomica din Nevada. Producatorul Howard Hughes a platit 12 milioane de dolari pentru toate copiile. Considerand filmul foarte prost, el a refuzat sa-l distribuie. Multi ani a fost singurul care l-a vazut, noapte dupa noapte, in perioada sa paranoica. In 1974 compania Paramount l-a convins si au cazul la invoiala. Acesta a fost ultimul film pe care l-a produs .

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies