marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

11 greseli din cele mai de succes comedii. Ce erori au fost descoperite in Home Alone, Ace Ventura sau Scary Movie 2

Comediile considerate a fi clasice nu sunt lipsite de greseli, lucru demonstrat de numeroase productii in care au aparut numeroase erori. Filme celebre precum Groundhog Day si Ace Ventura: Pet Detective arata faptul ca este extrem de dificil sa eviti greselile.

11 greseli din cele mai de succes comedii. Ce erori au fost descoperite in Home Alone, Ace Ventura sau Scary Movie 2

1. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Ben Stiller, alaturi de echipa sa spaniola de jurnalisti, pierde in cele din urma lupta cu o banda rivala intr-una dintre scenele filmului. Daca ar fi pastrat numarul initial de sapte persoane, atunci poate ca momentul s-ar fi conturat intr-o alta maniera.



2. 10 Things I Hate About You
Kat si Patrick isi petrec timpul impreuna si se joaca paintball intr-o zi libera. Chiar inainte ca cei doi sa se sarute, este evident faptul ca Patrick are putina vopsea pe haine. In timp ce camera schimba cadrul, personajul apare brusc cu hainele pline de vopsea.



3. Groundhog Day

Cand se intampla aceleasi lucruri intr-un film incepi sa simti ca ceva nu este in regula. In aceasta scena in care personajul lui Bill Murray (Phil) vine de dupa colt, se poate observa in fundal o femeie cu o sacosa galbena, insotita fiind de cineva. Cu toate acestea, in ultima zi, femeia pare ca merge singura.



4.Step Brothers

Urmarind filmul "Cops" ar putea fi o scuza buna ca sa stai intins pe canapea, dar este greu de trecut cu vederea momentul in care telecomanda isi schimba locatia de la o scena la alta.



5. Scary Movie 2

Cand McFeely ajunge la Hell House, taxiul este parcat chiar in dreptul unui stalp de lumina. Intre cadre, pozitia stalpului si a masinii se schimba considerabil.



6. Home Alone
Dupa ce aluneca pe gheata, Marv intentioneaza sa agate un carlig pe usa, pentru a preveni caderea acestuia. Dupa ce cade din nou, devine evident faptul ca respectivul carlig nu este agatat cum trebuie, ci atarna de un fir.
 


7. Animal House

Dupa ce se urca pe tot felul de schele pentru a patrunde intr-o casa parasita, Bluto ajunge intr-un final sa cada pa spate, chiar pe o zona plina de iarba. O privire mai atenta asupra imaginii arata un loc in care iarba este complet ridicata.



8. Beverly Hills Cop
Eddie Murphy a fost mai mult decat comic in acest film, la fel au fost si masinile conduse de prietenii sai. Ultima data cand a fost verificat, departamentele de politie nu lipeau numere pe acoperisul masinilor, ci le pictau. O imagine mai mult decat sugestiva demonstreaza faptul ca producatorii filmului au optat pentru metoda mai putin formala.


9. Death at a Funeral (2007)
Cand Peter ii arata lui Daniel niste fotografii, acesta din urma pune prima poza jos si alege o alta. Totusi, intr-un cadru apropiat cu biroul, se poate vedea cum personajul tine de fapt in mana cealalta fotografie, cea pe care teoretic o lasase deoparte.



10. National Lampoon's Christmas Vacation
Clark Griswold pare ca se pune mereu in situatia de a se face de ras. O scena comica este aceea in care incearca sa puna instalatiile de Craciun. Dar ceea ce se poate vedea in aceasta secventa este faptul ca personajul este prins la spate cu un fir, in absenta caruia lucrurile ar fi fost mult mai rele pentru el.



11. Ace Ventura: Pet Detective

Cand protagonistul il cauta pe Snowflake, paraseste o camera cu pereti de culoare rosie si o usa ce se deschide spre exterior. Odata cu schimbarea cadrului devine evidenta culoarea mai dechisa a peretilor si usa ce se deschide spre interior.


sursa: news.moviefone.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies