marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vedetele Pro TV au făcut senzație pe covorul roșu de la TIFF

La gala laureaților de la Festivalul Internațional de Film Transilvania au participat și vedete de televiziune, care au adus un plus de culoare pe red carpet.

Vedetele Pro TV au făcut senzație pe covorul roșu de la TIFF
Clujul este destinația preferată nu doar a actorilor și cineaștilor, ci și a vedetelor din showbiz. În marea seară a Decernării Premiilor, au participat și celebrități din lumea televiziunii, care au adus, la propriu, un plus de culoare pe covorul roșu de la cel mai important eveniment cultural al anului.
 
Andreea Esca nu a ratat nici anul acesta gala TIFF și și-a făcut apariția într-o rochie fuchsia electrizantă, cu o croială elegantă și o broșă prețioasă prinsă în talie, de la M Marquise. Ea a urcat pe scena TIFF pentru a-i înmâna Premiul pentru Excelență genialului actor Horațiu Mălăele.


 
Ei i s-a alăturat Pavel Bartoș, care a purtat un costum cu sacou de-un bleu intens, care a contrastat foarte frumos cu rochiile roșii ale partenerelor său de fotografii, Andreea Raicu și Dana Rogoz. Dacă prima a ales o rochie pe corset, cu trandafiri, creată de Cristina Săvulescu, cea de-a doua a purtat o rochie din tul, de la designerul Alina Cernătescu.


 


Pe același covor roșu a pășit și Amalia Enache, care a urcat pe scena galei laureaților ca prezentatoare, alături de regizorul Tudor Giurgiu și a avut ocazia de-a sta alături de marele actor Geoffrey Rush.



 
În aceeași seară, am putut-o vedea și pe actrița Olimpia Melinte, pe care telespectatorii o știu din serialul „Vlad“, difuzat pe Pro TV și redifuzat acum la Acasă TV, dar și pe actrițele Andreea Vasile și Anamaria Marinca.


 
Pro Cinema difuzează în seara de joi, de la 22:15 Decernarea Premiilor TIFF.22.
 
FOTO: Andreea Popa & Chris Nemeș

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies