marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gala TIFF se vede joi seară la PRO CINEMA

În seara aceasta, de la 22:15, poți urmări cele mai importante momente de la gala laureaților de la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Gala TIFF se vede joi seară la PRO CINEMA
S-a tras cortina peste TIFF, cel mai important eveniment cultural al anului de la Cluj. Însă ecourile proiecțiilor, ale cine-concertelor, ale conferințelor de presă și ale întâlnirilor cu marii cineaști ai lumii, în sesiunile de Master Class, ba chiar și ale serilor de Film Food, cu preparate având semnătură de masterchef, persistă și acum.
 
Pentru rememorarea celor mai importante momente, dar și pentru prezentarea lor publicului care nu a avut acces la acest eveniment, PRO CINEMA aduce în seara de joi, începând cu ora 22:15, înregistrarea de la Decernarea Premiilor TIFF.22, pe a cărei scenă a urcat și Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor Pro TV.


 
Astfel, telespectatorii vor putea vedea cum a decurs întâlnirea cu marele actor Geoffrey Rush, cu celebrul regizor Oliver Stone ori premierea genialului Horațiu Mălăele, toți onorați cu trofee de excelență pentru întreaga carieră, alături de mai tinerii lor colegi de breaslă, aflați la începuturile carierelor lor, premiați, de asemenea, pentru proiectele lor cinematografice.


 
Să ridicăm, deci, cortina! La 22:15 începe gala TIFF la PRO CINEMA!
 
FOTO: Lucian Nuță, TIFF

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies