marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively și Jude Law se antrenează în Ritmul răzbunării

O femeie îndurerată caută să se răzbune după ce descoperă că accidentul aviatic în care și-a ucis familia a fost un atac terorist.

Blake Lively și Jude Law se antrenează în Ritmul răzbunării
La trei ani de la moartea familiei sale într-un accident de avion, Stephanie Patrick (Blake Lively) a devenit o prostituată dependentă de droguri într-un bordel din Londra. Ea este abordată de jurnalistul Keith Proctor, care crede că accidentul aviatic a fost un atac terorist mușamalizat de guvern.
 
Stephanie părăsește bordelul pentru a locui cu Proctor și studiază cercetările acestuia cu privire la accident, care sugerează că acesta a fost cauzat de o bombă fabricată de un student la inginerie pe nume Reza. Stephanie cumpără o armă de pe piața neagră și îl găsește pe Reza în cantina universității, dar nu se poate hotărî să-l împuște. Acesta își bate joc de ea și pleacă, furându-i totodată geanta, care conține documente legate de Proctor. Câteva ore mai târziu, ea îl găsește pe Proctor ucis în apartamentul său.


 

Prin intermediul notițelor lui Proctor, Stephanie descoperă că sursa acestuia este agentul MI6 căzut în dizgrație Iain Boyd, pe (Jude Law) care îl găsește trăind retras în Scoția. Boyd îi spune că Reza a dispărut după confruntarea ei cu el și acceptă cu reticență să o antreneze pentru a-l vâna. Iar Stephanie își asumă identitatea lui Petra Reuter, o asasină ucisă de Boyd al cărei cadavru nu a fost găsit niciodată.
 
Pentru acest rol, frumoasa Blake Lively este complet transformată, purtând perucă sau având părul tuns scurt și fiind lipsită de tușele ei feminine. La fel, pe Jude Law îl regăsim foarte sever și critic, fără zâmbetul lui de romantic incurabil și fără umorul său tipic englezesc.


 

Filmul „Ritmul răbunării“/„The Rhythm Section“ (2020) este difuzat la Pro Cinema luni seară de la ora 22:30

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies