marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brendan Fraser e de nerecunoscut! S-a îngrășat uluitor de mult!

După ani de absență de pe marile ecrane și o schimbare fizică majoră, cu greu l-am recunoscut pe starul din „Mumia“. Pentru filmul „The Whale/Balena“ și-a schimbat înfățișarea dincolo de orice imaginație.

Brendan Fraser e de nerecunoscut! S-a îngrășat uluitor de mult!
Poate n-o să vă vină să credeți, dar actorul Brendan Franser a ajuns să cântărească acum peste 270 de kilograme! Din fericire, însă, nu sunt chiar toate ale lui, ci ale noului său personaj din producția „The Whale /Balena“.
 
Foarte popular în anii ’90 și la începutul anilor 2000, Brendan Fraser avea mare priză la fane, după ce a apărut în filmele „George Of The Jungle“, „Blast From The Past“ și filmele „The Mummy“. La un moment dat, însă, a dispărut complet de pe firmament, până ce, în urmă cu patru ani, cei de la revista de identitate masculină „GQ“ l-au descoperit trăind la o fermă aflată la o oră de mers în nordul Manhattan-ului. Ce s-a întâmplat cu el în acest răstimp? „Am tot schimbat case, am trecut printr-un divorț, s-au născut niște copii, acum cresc... Am trecut prin tot felul de lucruri care te modelează și te modelează în moduri pentru care nu ești pregătit, până nu treci prin ele“, le-a spus el celor de la „GQ“ în 2018.

 
Acum, la vârsta de 53 de ani, Brendan Fraser a reușit să revină pe marele ecran, dar cu un rol complet diferit de cele pe care le-a avut până acum. Unde este părul lui blond și corpul lui bine lucrat la sală? Ei bine, sub această nouă înfățișare pe care trebuie s-o dea eroului său din filmul semnat de regizorul Darren Aronofsky – responsabil pentru filmele „Mother“ cu Jennifer Lawrence și Javier Bardem și „Black Swan“ cu Natalie Portman și Mila Kunis.
 
„The Whale /Balena“ descrie povestea unui tată obez care caută să fie mai aproape de fiica sa de 17 ani (Sadie Sink), după ce și-a părăsit familia pentru un bărbat. Deocamdată nu se știe nimic mai multe despre film, doar că va avea premiera mondială la Veneția în septembrie 2022, în cadrul celei de-a 79-a ediții a Festivalului Internațional de Film.

„Va fi ceva ce nu ați mai văzut până acum“, ne promite actorul care, în ultima decadă s-a confruntat cu consecințele unei agresiuni sexuale, cu o căsnicie eșuată și cu probleme de sănătate fizică și psihică.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies