marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth, apariție surpriză la București

Cunoscut pentru rolul lui Thor, actorul australian a fost gueststar în concertul lui Ed Sheeran.

Chris Hemsworth, apariție surpriză la București
Concertul artistului britanic Ed Sheeran a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din Capitală din această vară. Ce nu știau, însă, cei 70.000 de fani aflaţi sâmbătă seară pe Arena Naţională a fost că-l vor vedea la București și pe Chris Hemsworth.
 
Actorul australian, care i-a interpretat pe Thor de la Marvel și pe răufacatorul Dementus în filmul „Furiosa: A Mad Max Saga”, de George Miller, i s-a alăturat lui Ed Sheeran pe scenă, dar nu la microfon, ci la tobe, pentru a-l acompania pe parcursul piesei „Thinking Out Loud” – un hobby despre care nu știau prea mulți și, cu atât mai puțin, o prezență pe care nimeni nu a anunțat-o.


 

 
Ulterior, artistul cu origini irlandeze, dar și australianul au postat un clip pe Instagram din care reiese cum au ajuns să cânte împreună, în concertul din România. 



 
„În decembrie, Chris m-a sunat și i-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă și despre beneficiile învățării unui instrument nou. A venit să mă viziteze și o să urce pe scenă să cânte la tobe în fața a 70.000 de oameni”, spune Ed Sheeran în filmuleț.


 

Provocarea de a învăța să cânte la un instrument, menită să stimuleze creierul, a fost filmată pentru cel de-al doilea sezon al serialului de la National Geographic, „Dincolo de limite cu Chris Hemsworth”, care va apărea în 2025.
 
Totodată, recent s-a aflat că Hemsworth este în discuții pentru a juca în „Transformers” și în „G.I. Joe” de la Paramount, iar zilele trecute și-a lansat propriul canal de YouTube.


 


FOTO: Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies