marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a furat mireasa, o comedie cu Jojo, Adina Galupa, Costi Diță și Sergiu Costache

O nuntă de interlopi devine pretextul pentru o urmărire cu iz de telenovelă, după un scenariu semnat de comediantul Toni Grecu.

S-a furat mireasa, o comedie cu Jojo, Adina Galupa, Costi Diță și Sergiu Costache
Nina (Cătălina Grama alias Jojo), o șomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie și de viața mai puțin palpitantă oferită de soțul ei, polițistul Cornel (Costi Diță), se hotărăște s-o „fure” pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunți de interlopi, și să ceară de la aceștia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. 

Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpățânare să se întoarcă la familia ei și la proaspătul soț, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan și ignorant, cu care a fost forțată să se mărite de către tatăl ei.


 


Pe Jojo/Cătălina Grama și pe Sergiu Costache i-ați văzut în roluri negative în serialul „Clanul”, în timp ce Costi Diță este vedeta serialului „Las Fierbinți”, în rolul lui Gianni. Cât despre Adina Galupa, aceasta s-a făcut cunoscută în multe seriale marca Acasă TV, însă de ani buni trăiește peste Ocean și joacă în filme de la Hollywood.



 

 
Regizorul și producătorul spaniol Jesus del Cerro a semnat, printre altele, și filmele „Vlad”, „Hawaii”, „Miami Bici” și „Ramon” și „Mamaia”.


 

Filmul „S-a furat mireasa” este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies