marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Coincidență nefastă! Al Brown, starul serialului „The Wire“, a murit la aceeași data cu alți doi actori ai seriei

Actorul, cunoscut pentru personajul Stan Valchek, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, fix la zece ani și, respectiv, la doi ani, după alți doi actori care au apărut în același serial.

Coincidență nefastă! Al Brown, starul serialului The Wire , a murit la aceeași data cu alți doi actori ai seriei
În urmă cu zece ani, exact în această zi, actorul american Robert F. Chew, care l-a interpretat pe Joe în „The Wire“, a murit la vârsta de 52 de ani. Găsit la domiciliu în urma unui atac de cord, a interpretat unul dintre cele mai memorabile personaje din serialul cult al lui David Simon. Robert F. Chew a jucat rolul lui Prop Joe, unul dintre traficanții de droguri din oraș. În 2021, Michael K. Williams, celebru pentru interpretarea lui Omar în serialul „The Wire“, a fost găsit mort la 54 de ani în apartamentul său din Brooklyn.
 
Al Brown a apărut în 20 de episoade ale serialului „The Wire și l-a interpretat pe Stan Valchek, un comandant de poliție polonez-american din Baltimore, din 2002 până în 2008. Personajul actorului, un polițist corupt, este mai preocupat de succesul personal decât de lupta împotriva criminalității.
 
Înainte de a deveni actor, Al Brown a servit în Forțele Aeriene ale SUA timp de mai mulți ani ca soldat și a participat la Războiul din Vietnam. Și-a început apoi cariera cinematografică, apărând în serialul „Homicide“ în 1995, precum și în „Army of the 12 Monkeys“ și „Liberty Heights“. Mai târziu, în anii 2000, a jucat în „Red Dragon“, „Lady Vegas“ și a apărut în serialele „Commander a Chief, New York: Unitate specială“ și „Rescue Me“.


 

Actorul Al Brown a murit în Las Vegas, SUA, în urma unei complicații legate de boala Alzheimer. „Sunt trist să vă anunț că îngerii au venit după Al, vineri, 13 ianuarie 2023. Fie ca amintirea lui să fie o binecuvântare pentru familia sa, pentru prietenii săi și pentru voi toți“, a declarat managerul său.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies