marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Droguri, minciuni și identități false, într-un film cu Bryan Cranston, John Leguizamo și Diane Kruger

Povestea unui om al legii care scoate la iveală o mașinărie de spălat bani la a cărei butoane pare să se afle temutul traficant de droguri Pablo Escobar.

Droguri, minciuni și identități false, într-un film cu Bryan Cranston, John Leguizamo și Diane Kruger
Florida, 1986. Agentul special al Serviciului Vamal al SUA, Robert Mazur, se folosește de pseudonimul său sub acoperire Bob Musella pentru a deveni un jucător important pentru traficanții de droguri care își spală banii murdari. Mai târziu, el se infiltrează în cel mai mare cartel din lume și ajută la demascarea organizației de spălare a banilor a lordului drogurilor Pablo Escobar și la doborârea Bank of Credit and Commerce International (BCCI), care preluase în secret proprietatea ilegală a First American Bankshares din Washington.
 
Filmul se bazează pe autobiografia omonimă a lui Robert Mazur, un agent special al Vămii americane, care în anii 1980 a ajutat la destructurarea organizației de spălare de bani a lui Pablo Escobar, trecând sub acoperire ca om de afaceri corupt.


 
Pelicula îl are în rolul lui Mazur pe Bryan Cranston, secondat de Diane Kruger, Benjamin Bratt, John Leguizamo, Saïd Taghmaoui, Joe Gilgun și Amy Ryan.
 
Atât Robert Mazur, cât și Bryab Cranston au primit credite de producător executiv. Filmul a primit un răspuns în general pozitiv din partea criticilor, dar un răspuns slab din partea publicului, având încasări de 22 de milioane de dolari, la un buget cuprins între 28 și 47 de milioane de dolari.


 

 
Filmul „Infiltratul“/„The Infiltrator“ (2016) este difuzat la Pro Cinema miercuri seară de la ora 22:15.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies