marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica lui Bruce Willis ne arată latura lui tandră de bunic

Rumer Willis, una dintre cele trei fiice ale actorului și ale lui Demi Moore, a declarat că tatăl ei este foarte fericit atunci când se bucură de compania nepoatei sale, Louetta.

Fiica lui Bruce Willis ne arată latura lui tandră de bunic
Rumer Willis, fiica actorilor Demi Moore și Bruce Willis, a oferit noi detalii despre viața de zi cu zi a tatălui ei, care se luptă cu demența frontotemporală cu care a fost diagnosticat anul trecut.

Actrița, care este mama unei fetițe pe nume Louetta împreună cu partenerul ei, Derek Richard Thomas, a declarat pentru emisiunea „Today” că actorul se simte „foarte bine” și s-a lăudat și cu cât de atent și iubitor este acesta cu nepoata sa. „Se descurcă foarte bine. De fapt, am fost să-l văd chiar înainte de a veni aici”, a spus ea despre călătoria sa de la Los Angeles la New York.

„Și Lou a început deja să meargă puțin și se îndreaptă spre el, ceea ce este foarte drăguț”, a adăugat ea despre relația apropiată dintre fetița ei de 13 luni și celebrul ei bunic.



Rumer nu poate să nu fie încântată să îl vadă pe Bruce acordând aceeași afecțiune față de Louetta pe care i-a acordat-o mereu ei și surorilor ei, Scout (32) și Tallulah (30). „El este grozav. Este atât de drăguț cu ea!”, a spus ea, dezvăluind că tatăl ei este deosebit de atașat de fete. Actorul mai are două fiice, Mabel (12) și Evelyn (9), cu actuala sa soție, Emma Heming.



În martie 2022, Bruce Willis și-a anunțat, prin intermediul unui purtător de cuvânt, retragerea din viața publică, ca urmare a primelor simptome de afazie depistate. Această tulburare a limbajului, pe lângă faptul că îl împiedica să lucreze în cinematografie, indica o afectare cognitivă a cărei amploare avea să devină evidentă abia un an mai târziu.

În tot acest timp, fosta lui soție, Demi Moore, și cele trei fiice ale lor, precum și Emma, actuala nevastă, au fost aproape de actor pentru a-i oferi acestuia o calitate a vieții cât mai bună.



În martie anul trecut, cu ocazia celei de-a 69-a aniversări a lui Bruce, Demi a împărtășit o fotografie tandră în care apare așezată în același fotoliu cu el, care o ținea de mână. Imaginea a fost menită, de asemenea, să pună capăt zvonurilor privind presupusa înrăutățire a stării sale de sănătate. Cam în același timp, Emma a răspuns indignată pe rețelele de socializare celor care susțineau că soțul ei „și-a pierdut dorința de a trăi”.


FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies