marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry și Penélope Cruz, victime ale forțelor paranormale în Gothika

Răul pune stăpânire pe un penitenciar de femei, angajații și deținutele fiind conduse de nebănuite forțe ale întunericului.

Halle Berry și Penélope Cruz, victime ale forțelor paranormale în Gothika
Dr. Miranda Grey (Halle Berry), lucrează ca psiholog criminalist în secția de psihiatrie a Penitenciarului Woodward pentru femei, unde tratează deținutele periculoase cu probleme psihice. Una dintre paciente este Chloe (Penélope Cruz), o criminală ale cărei confesiuni despre tortura satanică o impresionează.
 
Într-o noapte, Miranda suferă un accident și se trezește ea însăși prinsă într-un coșmar de nedescis: soțul ei, cu care lucre la penitenciar, a fost găsit omorât, iar toate dovezile o indică pe ea ca făptașă. Neputând înțelege cum a comis un act nemotivat de o brutalitate totală împotriva unui om pe care îl iubea și îl admira, Miranda se găsește dintr-o dată închisă în Woodward, alături de pacientele extrem de instabile pe care obișnuia să le trateze.


 
Fără să-și amintească ceva despre noaptea respectivă, cu excepția unor fragmente de imagini bântuite de fata enigmatică, comportamentul doctoriței devine tot mai straniu și similar celorlalte deținute. Iar medicul care o supervizează, fostul ei coleg, Pete Graham (Robert Downey Jr.) e convins că Miranda a ajuns în pragul nebuniei.
 
Un thriller brutal, cu imagini dark, care ne-o arată pe Halle Berry și cu umbrele sale.

 

 

Filmul „Gothika“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 22:45.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies