marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În martie se lansează primului film hollywoodian ecranizat după romanul unui autor român

„Fantomele trecutului“ este o producție cu Russell Crowe având la bază o carte semnată de Eugen Ovidiu Chirovici.

În martie se lansează primului film hollywoodian ecranizat după romanul unui autor român
Să publici o carte și ea să fie tradusă și publicată în 39 de țări este o realizare uriașă. Dar ca aceeași carte să devină scenariu de film la Hollywood este de-a dreptul fabulous!
 
Volumul „Cartea oglinzilor” a autorului român Eugen Ovidiu Chirovici punctează acest record răsunător de-a fi prima carte românească ce stă la baza creării unui film comercial peste Ocean. Și încă unul cu marele Russell Crowe în rolul principal!
 
Thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici s-a vândut în 20.000 de exemplare în Germania la doar o zi de la apariția în librării. De asemenea, romanul este bestseller în Olanda și Italia. Totodată, „Cartea oglinzilor“ este doar primul dintr-o trilogie care include „Cartea secretelor“ şi „Cartea umbrelor”.



 
În thrillerul „Cartea Oglinzilor”, facem cunoștință cu Peter Katz, agentul literar care în cei cinci ani de carieră a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre acestea însă nu a reușit să îi stârnească interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea când se petrec faptele din povestirea lui, Richard oferă atât de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wider, încât Katz nu știe ce să creadă: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar are informații care pot duce la elucidarea cazului?


 
Russell Crowe joacă rolul investigatorului cu probleme de memorie Roy Freeman (care îl înlocuiește pe Peter Katz), care e forțat să rezolve cazul, în timp ce-și redescoperă trecutul și secrete pe care și le-ar fi dorit complet șterse. Cadrele au fost filmate în Australia.

Filmul „Fantomele trecutului“/„Sleeping Dogs” va rula în cinematografele din România din 22 martie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies