marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Invincibil, un film despre curaj, prietenie și familie

„Act of Valor“ duce audiența adânc în lumea secretă a celor mai de elită și bine antrenați războinici din lumea modernă.

Invincibil, un film despre curaj, prietenie și familie
O îmbinare fără precedent între eroismul din viața reală și cinematografia originală, „Act of Valor“ prezintă un grup de militari din Marina Americană într-o poveste puternică despre terorismul global contemporan. Inspirat din evenimente reale, filmul combină scene de luptă uimitoare, tehnologie de luptă de ultimă generație și emoție puternică pentru aventura de acțiune supremă. 
 
Povestea pușcașilor marini vorbește despre misiunile lor îngrozitor de dificile, despre concentrarea, dar și despre frica din teren, despre pericole și loialitatea camarazilor, despre sacrificiu și hazard ori teama de-a nu mai ajunge niciodată acasă. 


 
Totodată, vorbește și despre emoțiile celor de-acasă, care nu știu cu adevărat prin ce trec ei, dacă sunt răniți sau nu, dacă pot lua legătura cu ei sau nu și cea mai mare spaimă, aceea de-a primi vestea că iubitul lor soț, tată, fiu sau frate nu mai este în viață.


 
Filmul „Invincibil“/„Act of Valor“ este difuzat duminică seara la Pro Cinema de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies