marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jane Fonda dezvăluie că a suferit de bulimie timp de două decenii

Actrița americană premiată de două ori cu Oscar a crezut că nu va trăi mai mult de 30 de ani.

Jane Fonda dezvăluie că a suferit de bulimie timp de două decenii
Pe 2 septembrie 2022, Jane Fonda a dat o veste care a șocat miile ei de fani din întreaga lume. Actrița americană a anunțat pe contul ei de Instagram că suferă de cancer. Ea a precizat că este vorba de limfom non-Hodgkin și că a început chimioterapia, pe care o va continua timp de șase luni. De asemenea, ea a avertizat că nu va lăsa ca această boală să interfereze cu activismul ei pentru climă.
 
În luna decembrie a anului trecut, dubla câștigătoare a premiului Oscar a surprins din nou cu o veste foarte bună. Aceasta a declarat că boala ei este în remisie și că acest lucru a fost cel mai frumos cadou de ziua ei, deoarece a împlinit 85 de ani pe 21 ale lunii respective.
 
Astăzi, încă o dată, Jane Fonda ține prima pagină a ziarelor făcând o mărturisire ciudată. În timpul unui interviu acordat în cadrul podcastului „Call Her Daddy“, actrița a dezvăluit că în tinerețe a suferit de depresie și s-a simțit nemulțumită de corpul ei, chiar dacă era o divă a filmului. Ea a spus că aceste evenimente au dus-o la bulimie. „Am presupus că nu voi trăi mai mult de 30 de ani, nu ieșeam cu nimeni și nu făceam filme care să îmi placă prea mult“, a spus ea, explicând că la 20 de ani suferea deja de această tulburare și a trăit cu ea timp de două decenii.
 
„Bulimia pusese stăpânire pe fiecare aspect al vieții mele. M-am gândit: "Dacă voi continua așa, voi muri". Și am renunțat de tot“, și-a amintit ea.

 
Bulimia este o tulburare de alimentație, legată de probleme emoționale și psihologice. Suferinzii mănâncă prea mult, dar apoi recurg la vărsături, însă acest lucru provoacă mari daune organismului.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies