marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La Cannes, Johnny Depp s-a lepădat de industria cinematografică americană

Revenit în centrul atenției odată cu lansarea noului său film, „Jeanne du Barry“, actorul spune că „Nu am nevoie de Hollywood!“.

La Cannes, Johnny Depp s-a lepădat de industria cinematografică americană
Johnny Depp continuă să facă valuri pe Riviera Franceză, acolo unde s-a întors după 12 ani de la proiecția primului film „Pirații din Caraibe“ pentru a-și prezenta noua peliculă, „Jeanne du Barry“, în care dă viață celebrului rege Ludovic al XV-lea.
 
Primit cu adulație de publicul francez, dar încă foarte contestat în rândul breslei actoricești – o actriță chiar a renunțat să mai participe la Festivalul de Film de la Cannes alături de „bătăușul de soții“ – Johnny Depp încearcă o reabilitare profesională, filmul său fiind foarte bine primit.


 
La conferința de presă susținută a doua zi după premiera filmului regizat de franțuzoaica Maïwenn, care îi este și parteneră de ecran, Depp a fost întrebat dacă simte că există un boicot la adresa sa, după ce fosta sa soție Amber Heard l-a acuzat de violență domestică. „Nu mă gândesc la Hollywood, nu-mi pasă de Hollywood, nu am nevoie de Hollywood!“, a răspus starul în vârstă de 59 de ani. 
 

 

El a explicat că trece printr-o etapă ciudată: „În ultimii cinci, șase ani, cea mai mare parte din ceea ce ați citit este ficțiune scrisă în mod oribil“, a spus el, referindu-se la procesul pe care l-a avut cu Amber Heard, în care a fost numit bătăuș de soții. „Acum se aruncă o mulțime de lucruri de pe calculatoare, în mod anonim. Cred că oamenii ar trebui să reflecteze un pic și să se întrebe despre ce este vorba cu adevărat“, a mai spus Johnny Depp înainte de a părăsi conferința de la Palais des Festivals, lăsând să se înțeleagă că că în spatele protestatarilor de pe Croazetă se află cineva cu interese clare de a-l discredita.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies