marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp a semnat cel mai scump contract cu Dior

Cine spune că Piratul din Caraibe nu mai e pe val? Ei bine, tocmai a semnat un contract publicitar pentru o sumă record.

Johnny Depp a semnat cel mai scump contract cu Dior
După luni întregi de agitație, în urma procesului său pentru violență domestică împotriva lui Amber Heard, viața începe să-i surâdă lui Johnny Depp. „Variety“ a dezvăluit că starul din „Pirații din Caraibe“ a semnat cu Dior cel mai mare contract de parfumuri pentru bărbați din istorie: va primi 20 de milioane de dolari pentru înțelegerea sa cu casa de modă franceză.
 
„Sursele spun că înțelegerea pe trei ani a fost semnată pentru mai mult de 20 de milioane de dolari, eclipsând contractul de 12 milioane de dolari semnat de Robert Pattinson, care a fost imaginea Dior Homme, ori înțelegerea de 7 milioane de dolari încheiată de Brad Pitt pentru promovarea Chanel No. 5“, a precizat publicația.


 
„O sursă familiarizată cu industria parfumurilor a declarat că majoritatea A-listerilor cu contracte pentru parfumuri primesc de la 2 milioane de dolari până la 4 milioane de dolari pe an, precum Chris Pine, al cărui contract cu Armani este evaluat la 4 milioane de dolari pe an timp de trei ani“, a detaliat „Variety“.


 

Din 2015, starul din „Pirates of the Caribbean“ este imaginea Dior Sauvage
printr-o campanie bazată pe imaginea sa de rocker sălbatic. Însă, în 2020, Dior s-a confruntat cu opinia publică, care i-a cerut să îl concedieze pe Depp după ce un tribunal britanic i-a dat dreptate în procesul de defăimare intentat ziarului „The Sun“, care l-a catalogat drept „bătăuș de soții“, din cauza scandalului marital cu Amber Heard. Cu toate acestea, imaginea și vandabilitatea actorului s-au îmbunătățit dramatic anul trecut, după ce acesta a câștigat procesul împotriva fostei sale soții.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies