marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mădălina Anea, protagonista din filmul Mamaia, este însărcinată

Foarte discretă cu viața sa de familie, actrița a apărut cu burtica de gravidă când a trecut în al doilea trimestru de sarcină.
Mădălina Anea, protagonista din filmul Mamaia, este însărcinată
Avea 16 ani când a apărut în „Ultimii clienți“ și 18 când juca în „Regal“. Dar în anul 2013, Mădălina Anea era văzută, pe micile ecrane, de o țară întreagă. Actrița era în centrul atenției și avea o relație cu Paul Diaconescu, pe care l-a cunoscut la castingul pentru filmul „Mamaia“, dar după despărțire, puțini știu ce s-a întâmplat cu vedeta de la Acasă TV. 
 
Surprinzător, chiar dacă românii n-au mai văzut-o, artista a avut apariții în filme străine: „Olso Traffic” (2016), „Exodus to Shanghai” (2015), „The Hard Way” (2019), „A Princess for Christmas” (2011) și „The Protégé”(2021).
 
Mădălina Anea a apărut și în producții românești, printre care se numără: „L1-L5” (2014), „Buchetul Miresei” (2019), „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” (2021).
 
Pentru o perioadă, actrița a fost plecată din țară, dar acum a revenit în România și joacă mai ales în piese de teatru.


 
În ultima zi din luna mai, Mădălina Anea a făcut o dezvăluire personală, pozând cu burtica de gravidă, pe un câmp plin cu maci și margarete. „Vară, stele și iubire“, a scris ea în mesajul care a însoțit imaginea și care a stârnit un val de mesaje de felicitare. Printre cele care i-au scris s-au numărat și Dana Rogoz, Oana Ioniță, Ada Condeescu și Alice Peneacă – la rândul său însărcinată.


 
Pe Mădălina Anea o puteți vedea la Pro Cinema dându-i replica Stelei Popescu în filmul „Mamaia“, difuzat la sâmbătă de la ora 20:30 și, în reluare, duminică de la ora 08:45.
 
FOTO: Instagram, Ionuț Staicu

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies