marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mădălina Ghenea a fost din nou femme fatale la Veneția

Românca noastră știe ca nimeni alta să fure blitzurile tuturor aparatelor de fotografiat.

Mădălina Ghenea a fost din nou femme fatale la Veneția
În patria Sophiei Loren, cu a cărei frumusețe este permanent asemuită, Mădălina Ghenea a strălucit din nou pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.
 
Cu o splendidă rochie paietată în nuanță ciocolatie, cu bretele subțiri pe spate și șliț adânc pe picior, românca noastră a acaparat, din nou, toată atenția celor prezenți la celebrul festival din Lagună. Și nu vorbim despre un eveniment oarecare, ci de premiera mult-așteptatului film „Joker: Folie à Deux”, cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix, despre a căror apariție pe covorul roșu s-a tot vorbit în toate mediile.


 

Cu gesturi senzuale și acel chip de neuitat, atât de bine conturat de machiajul smokey și de clasicul ruj roșu, Mădălina Ghenea s-a făcut remarcată, chiar dacă anul acesta nu a avut niciun film de prezentat.




 

 
Mai înainte de asta, româncă și-a făcut apariția la gala premiilor Diva E Donna, acordate de publicația italiană săptămânală omonimă. Acolo, ea a purtat o rochie bej, drapată, cu glugă, care i-a pus în evidență silueta perfectă.


 

 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies