marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Știai că a mâncat ficat crud de bizon în The Revenant? Ce alte lucruri nebunești a făcut Leonardo DiCaprio pentru rolul de Oscar?

Hugh Glass a fost unul dintre cele mai solicitante personaje pe care le-a interpretat vreodată, dar și singurul care i-a adus un Oscar.

Știai că a mâncat ficat crud de bizon în The Revenant? Ce alte lucruri nebunești a făcut Leonardo DiCaprio pentru rolul de Oscar?
Nominalizată la 12 premii Oscar și recompensată cu trei (pe lângă cel mai bun actor în rolul principal, pentru regie și imagine), superproducția „The Revenant” a lui Alejandro Iñárritu a fost o adevărată provocare pentru echipa de filmare, prin zăpezile din Canada. Inclusiv pentru protagonistul Leondardo DiCaprio, care nu s-a dat în lături de la face mai multe lucruri nebunești, de-a dreptul.
 
„Pot numi 30 sau 40 de secvențe care au fost unele dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le fac vreodată. Fie că e vorba de a intra şi a ieşi din râuri înghețate sau de a dormi în carcase de animale ori ceea ce am mâncat pe platoul de filmare”, a spus actorul despre munca sa la epicul despre supraviețuire a lui Alejandro González Iñárritu.


 

Leonardo DiCaprio, actorul de trei ori nominalizat la Oscar, explică de ce a mâncat un organ nefiert de animal când putea, de pildă, să muște dintr-unul făcut din jeleu gros. Ei bine, îngrijorat fiind de faptul că un așa-numit „ficat fals” nu va arăta autentic, DiCaprio s-a oferit voluntar să mănânce ficat de bizon. De-aici, a început o adevărată aventură, căci, pe lângă provocarea de a găsi un ficat de bizon adevărat, producția a trebuit să obţină de la echipa lui de avocați și agenți permisiunea să hrănească unul dintre starurile de cinema cele mai valoroase de la Hollywood cu organ crud de animal potențial bolnav. „Partea cea rea este membrana din jurul lui... E ca un balon. Când muști din ea, explodează în gură”, a decalart DiCaprio.



 

 
Ulterior, regizorul Alejandro Iñárritu a inclus scena în cadrul final al filmului. „Când vizionaţi filmul, veți vedea reacția mea, pentru că Alejandro a păstrat-o. Spune totul. A fost o reacție instinctivă,” a dezvăluit Leonardo DiCaprio. „Fără ea, poate că el nu ar fi ajuns la adevăr”, a spus Iñárritu despre opțiunea nebunească a starului, care chiar și-a făcut griji că DiCaprio „s-ar putea îmbolnăvi de consumarea unui organ potențial purtător de boli”.

În cele din urmă, actorul chiar s-a îmbolnăvit, dar nu din cauza consumului de ficat crud de bison, ci din cauza condițiilor meteorologice, care i-au provocat hipotermie. „Am făcut gripă de câteva ori, de-a lungul filmărilor”, a povestit DiCaprio, care a mai recunoscut şi faptul că la fel de nebunesc i s-a părut și faptul că a dormit în carcase de animale pentru interpretarea sa demnă de Oscar.

 

 


Filmul „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”/„The Revenant” (2015) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 23:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies