marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey și Woody Harrelson ar putea fi frați?

Cei doi actori au o teorie bazată pe relația pe care atât mama lui Matthew, cât și tatăl lui Woody au avut-o cu ani în urmă.

Matthew McConaughey și Woody Harrelson ar putea fi frați?
Asemănarea dintre actorii Matthew McConaughey (53) și Woody Harrelson (61) este de netăgăduit și a fost subiect de comentarii ani de zile. Știința însăși subliniază că este din ce în ce mai probabil ca fiecare dintre noi să avem o dublură identică sau foarte asemănătoare în lume, deoarece populația umană se apropie de 8 miliarde de oameni și avem în comun fragmente de AND. Dar ce se întâmplă cu Matthew McConaughey și Woody Harrelson?
 
Matthew McConaughey însuși este conștient de această coincidență ciudată și a luat problema în propriile mâini pentru a afla de unde vine asemănarea și a dezvăluit în mod surprinzător că el și Woody Harrelson ar putea fi frați de sânge.
 
Actorii, ambii originari din Texas, au glumit întotdeauna pe seama asemănării lor fizice puternice, până în punctul în care copiii lor vorbesc despre celălalt ca despre „unchiul Woody“ și „unchiul Matthew“. Însă situația a luat o turnură mai serioasă.

 

Totul părea doar o coincidență, până când mama starului din „Dallas Buyers Club“ le-a mărturisit, în timpul unei vacanțe în Grecia, că îl cunoștea pe tatăl lui Woody și că s-au „apropiat“ atunci când ea divorța de tatăl lui Matthew. „Ei bine, în relația noastră există o linie destul de neclară, nu știm unde începe și unde se termină legătura noastră. Și asta face parte din 'bromance-ul' nostru. Uneori, familia mea este confuză când vedem poze și cred că în poză este Woody și nu eu“, a dezvăluit Matthew în cadrul emisiunii „Let's Talk Off Camera“, prezentată de Kelly Ripa. „Totul a început în urmă cu câțiva ani, în Grecia. Stăteam în jurul mesei, cele două familii. Iar mama mea spune: «Woody, l-am cunoscut pe tatăl tău». Toată lumea a fost conștientă de tonul pe care l-a folosit când a spus «știut», a pus accent pe cuvânt“, a spus el despre acel moment neașteptat și revelator.
 
După ce și-au revenit din șocul revelației, actorii s-au apucat de „făcut calcule“ și au găsit niște facturi care dovedeau diverse întâlniri „în zona West Texas“. „Am vrut să descâlcim ce înseamnă acel «știa» și am ajuns la concluzia că tatăl lui Woody era în concediu în aceeași perioadă în care mama și tatăl meu treceau prin cel de-al doilea divorț. Există posibile chitanțe și locuri în care ar fi putut avea loc acele 'întâlniri', acele momente legate de acel «știa»“, a spus el despre această probabilitate.
 

Nu se știe dacă Woody Harrelson și Matthew McConaughey vor duce ancheta până la capăt. Cert e că primul s-a născut pe 23 iulie 1961, iar al doilea pe 4 noiembrie 1969, la diferență de 8 ani – și de un Oscar, câștigat de Matthew! Iar, deocamdată, McConaughey nu vrea să facă un test ADN din cauza crizei existențiale pe care ar avea-o dacă ar ieși pozitiv. „Este un pic cam greu pentru mine. Imaginați-vă ce aș spune: «Ce, îmi spuneți că, după 53 de ani, tatăl meu s-ar putea să nu fie tatăl meu?» Este un lucru foarte riscant“, a mărturisit el.


FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies