marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O comedie de zile mari, cu Jennifer Lopez și Cameron Diaz însărcinate

Ce se întâmplă când un cuplu așteaptă un copil? Apar o mie de întrebări, o mie de emoții, dar și o mie de frici de necunoscut.

O comedie de zile mari, cu Jennifer Lopez și Cameron Diaz însărcinate
Un copil îți schimbă viața complet, că vrei sau nu. Dar, în timp ce femeile abia așteaptă să devină mame, bărbații nu se grăbesc să renunțe la programul lor relaxat și la ieșirile cu băieții de dragul de-a sta acasă cu copilul.
 
Aceasta este și provocarea pe care și-o asumă cinci cupluri interconectate, ale căror vieți sunt date peste cap de venirea copiilor. Astfel, avem ocazia să le vedem pe Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Anna Kendrick, Brooklyn Decker și Elizabeth Banks însărcinate, dar și pe Dennis Quaid, Chris Rock, Chace Crawford, Matthew Morrison și Rodrigo Santoro intrându-și în rolul de tătici depășiți de situație.


 
Cu teamă, umor și multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte, adică ce înseamnă să te îmbarci în cea mai lungă, solicitantă și plină bucurii călătorii din viață.


 
Filmul este inspirat de bestsellerul omonim „What to Expect When You're Expecting“, carte aleasă in SUA drept una dintre cele mai influente cărți din ultimele decenii.


 
Filmul „Pregătește-te, că vine!“/„What to Expect When You're Expecting“ (2012) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 20:30 și, în reluare, duminică la ora 12:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies