marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde, cea mai sexy prezență de la People s Choice Awards

Actrița a fost senzația serii pe covorul roșu, într-o rochie complet transparentă.

Olivia Wilde, cea mai sexy prezență de la People s Choice Awards
Olivia Wilde, actrița și regizoarea în vârstă de 38 de ani, a participat la gala de decernare a premiilor People’s Choice Awards, invitată fiind să-și ridice premiul pentru Cea mai bună drama a anului 2022, anume „Don't Worry Darling“.
 
Pentru această ocazie, ea a ales o rochie Dior neagră transparentă, fără nimic altceva pe dedesubt decât o pereche de tanga, zona bustului fiind destul de expusă și provocatoare. Și asta în contextul în care, după cum au comentat mai toate publicațiile mondene luna trecută, Olivia este singură și disponibilă, după ce relația ei cu cântărețul Harry Styles, pe care l-a cunoscut chiar pe platourile de filmare ale producției „Don't Worry Darling“, s-a încheiat după aproape doi ani de relație. Și, deși nici Harry, nici Olivia nu au comentat oficial despărțirea, gurile rele spun că această ținută sexy a Oliviei este așa-numita „the revenge-dress“, adică „rochia răzbunării“, care să îi arate lui Harry ce a pierdut.



Că Olivia Wilde este o femeie frumoasă chiar nu trebuia să ne-o confirme nimeni. Dar, ce-i drept, această imagine a ei le va rămâne mult timp în minte fotografilor și cameramanilor, dar și fanilor săi.
 
Aceasta nu este prima dată când Olivia Wilde a optat pentru un look transparent. Anul trecut, la Gala Muzeului Academiei, vedeta defila într-o creație Alexandre Vauthier, extrem de mulată și de… grăitoare, chiar înainte ca despărțirea ei de Harry să ajungă pe prima pagină a ziarelor.

 
Iar pe coperta revistei Elle a apărut chiar și mai îndrăzneț, într-o rochie cu un sân la vedere, amintind de celebra ținută a lui Janet Jackson dintr-un concert în care Justin Timberlake i-a dezvelit un sân.

 
FOTO: Instagram, Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies