marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poate că Robert de Niro e Un socru de coșmar, dar e și tată a șaptea oară, la 79 de ani! Cine l-a sfătuit să-și facă vasectomie?

La vârsta la care alții își țin nepoții pe genunchi, starul hollywoodian schimbă din nou scutece.

Poate că Robert de Niro e Un socru de coșmar, dar e și tată a șaptea oară, la 79 de ani! Cine l-a sfătuit să-și facă vasectomie?
La premiera filmului „About My Father“ de pe 9 mai, un reporter de la Page Six l-a întrebat pe Robert De Niro dacă a fost surprins să i se nască al șaptelea copil, la vârsta de 79 de ani. El a răspuns categoric „Nu“! Mai mult, Robert De Niro a dezvăluit că sarcina a fost „planificată“. Actorul a adăugat: „Cum ai fi putut să nu plănuiești așa ceva?“. Dar, pe cât de jovial și glumeț a fost, actorul nu a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl are cu mult mai tânăra sa parteneră de viață, Tiffany Chen.
 
Tiffany Chen este instructor de arte marțiale și l-a cunoscut de De Niro în 2015 pe platourile de filmare ale producției „The Intern“, iar în anul următor au plecat împreună în vacanță în Spania.
 
Ea e a patra femeie cu care actorul are copii. Ceilalți șase au vârste dintre cele mai diferite: Drena, în vârstă de 51 de ani, pe care a adoptat-o în 1971 cu fosta soție Diahnne Abbott, care i-a dăruit și un fiu biologic, pe Raphael, acum în vârstă de 46 de ani; gemenii Aaron and Julian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta iubită Toukie Smith; Elliot, de 25 de ani, și Helen, de 11 ani, cu fosta soție Grace Hightower, de care a divorțat în 2018, după 20 de ani de căsnicie.
 
Dar dacă unora poate li se pare amuzant și l-au felicitat pe actor că „încă mai poate“, Shelly Horton, o prezentatoare TV australiană, este cât se poate de revoltată și îl îndeamnă pe Robert De Niro să-și facă o vasectomie, drept „cadou de Ziua Tatălui“.
 
„Este iresponsabil să faci copii la această vârstă, mai ales când te gândești că acel copil va crește fără îndoială fără tată cea mai mare parte a vieții sale“, a scris Horton pentru 9Honey. „Este bine să te gândești îndelung la consecințele deciziei tale. Este greu să-ți crești copilul singură“, a mai spus jurnalista.


 
Pe Robert De Niro îl puteți vedea în această seară la Pro Cinema într-un rol iconic din comedia „Un socru de coșmar“, de la ora 20.00 și, în reluare, de la ora 00:45, dându-i replica savurosului Ben Stiller.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies