marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO! Primele imagini cu romanii pe covorul rosu la Cannes! Vezi reactia lor!

Ieri a avut loc la Cannes premiera scurt metrajului Loverboy al lui Catalin Mitulescu prezentat in cadrul sectiunii "Un Certain Regard!"

GALERIE FOTO! Primele imagini cu romanii pe covorul rosu la Cannes! Vezi reactia lor!

Ada Condeescu si George Pistereanu au oferit primele imagini pe covorul rosu de pe Croazeta unde a fost prezent si Mitulescu. Filmul a debutat cu o sala plina. 

Romanul a declarat acum cateva zile ca in realizarea filmului a fost inspirat de cei doi actori care joaca in rolurile principale, George Pistereanu si Ada Condeescu.
 

"Voi ramane un autor. Asta nu pot sa schimb. Ce pot sa fac este sa spun povesti care sa emotioneze publicul din ce in ce mai mult" a declarat Mitulescu.

"Este important pentru noi sa ne aflam aici la Cannes unde in acest an sunt prezenti cei mai importanti regizori din lume: Lars Von Trier, Gus Van Sant, Pedro Almodovar" a declarat Ada Condeescu


"Loverboy" este povestea lui Luca, un tanar de 20 de ani, care seduce femei pentru a le plasa unei retele de prostitutie. Luca se indragosteste de una din potentialele sale victime. Este vara pe malul Dunarii, la Harsova. Muzica bubuie din masinile luxoase, fetele sunt bronzate si Veli fuge de-acasa in patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodata mai periculoasa de atat.


Alaturi de George Pistereanu si Ada Condeescu joaca Bogdan Dumitrache, Clara Voda, Adina Galupa, Coca Bloos, Ion Besoiu, Remus Margineanu si Alexandru Mititelu si multi alti actori neprofesionisti, intr-o distributie de peste 30 de artisti.


Sursa foto:Hepta

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies