marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO! Ce regizor a SOCAT la Cannes cu declaratii NAZISTE!

Controversatul regizor danez, Lars von Trier a facut senzatie la Festivalul de la Cannes unde a agitat spiritele cu cateva declaratii surprinzatoare.

GALERIE FOTO! Ce regizor a SOCAT la Cannes cu declaratii NAZISTE!

Copilul teribil al cinematografiei europene - cum este numit Lars von Trier a reusit sa incinga atmosfera de la Cannes.

Regizorul, in varsta de 55 de ani, a dezvaluit la prezentarea filmului sau , Melancholia in care joaca Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg ca este nazist, il intelege pe Hitler si ca urmatorul sau film ar putea fi The Final Solution - cu referire la planul Germaniei naziste de executie in masa a evreilor.

"Pentru o lunga perioada de timp am crezut ca sunt evreu si am fost fericit pana am cunoscut-o pe Susanne Bier ( regizoare daneza si evreica) cand lucrurile s-au schimat. Am aflat mai tarziu ca sunt de fapt nazist. Familia mea era de origine germana.  Ce pot spune? Il inteleg pe Hiter ... si il simpatizez  un pic" a declarat regizorul.

"Nu sustin cel de-al doilea Razboi Mondial si nu sunt impotriva evreilor.Israelul ma cam enerveaza insa..." a continuat regizorul care a incheiat surprinzator atunci cand, prezente langa el Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg  au inceput sa se uite ciudat: "Cum pot sa termin fraza asa? Ok, sunt nazist!"


"Daca ar fi sustinut aceasta conferinta de presa in America si nu la Cannes si ar fi oferit aceste raspunsuri ar fi insemnat  o sinucidere profesionala" a fost reactia celor dela Hollywood Reporter.


Regizorul i-a lasat masca pe ziaristi si la final cand a marturisit ca urmatorul sau film va fi "o mizerie" si ca si-ar dori sa faca un film porno cu Dunst si Gainsbourg. Zambetul afisat tot timpul de danez a facut presa sa se intrebe daca totul nu a fost o gluma de prost gust regizata de Lars von Trier.


Kirsten Dunst, la conferinta de presa de la Cannes


 

Charlotte Gainsbourg  la conferinta de presa de la Cannes

Sursa foto: Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies